Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Sara Eliasson - 17 februari 2009 12:07

jaja det är somdet är här sitter jag och skulle vara duktigt och var på arbetförmdlingn och sen så visade det sig att jag nu inte behöver gå ditt för att de som skulle föreläsa är sjuka. suck suck suck nog för att jag är glad att jag slapp höra på massa tjat om en massa jobb och dittan och dattan, allså det är ju bra och veta men det blir ju bara samma heela tiden tills jag nästan går ner i atomer och försöker att inte gäspa allt för mkt under deras föreläsning.

så nu sitter jag här, och inte kunde jag få tag på den boken jag ville ha heller och nej det är inte en twillight bok så ni kan vara lugna, jag tänka bara ägna mig åt lite slöläsning och bara ta det chill och hittade en bok i går som hette russka men den är ju så seg och man måste hela tiden kolla på släkträdet för att fatta vart man är i för generation, jag kan säga att de som tyckte det var jobbigt i min klass att fatta svindlade höjder i den nerkortade verisonen skulle ha gett upp efter ett par sidor( inga namn nämnda) och lämmnat tillbaka den på stört.

ska vara med lisa i dag sista dagen innan hon drar hem till växjö och jag kommer att sakna henne min lillsis D: men nåväl hon kommer ju tillbaka någon gång i alla fall.

och i går var det verkligen kallt, jag höll verkligen på att dö och sommnade relativit tidigt till jurassic park som gick runt hela natten och jag vaknade lustigt nog till samma stället som jág hade sommnat till :P

verkar ha en förmåga att kunna göra så , der ett mönster, är exeprt på att pricka in exat samma ton och slinga på en låt och jag klickar på spelare framåt:P hahaha magicXD

måste bara få förklara en sak vare sig ni bryr er eller inte om en sak som jag får shit för ofta. varför sara gillar slipknot.

jo så här är det lilla billy, sara har sedan fjorton års ålder blivigt matad av olika personer av just den musiken och i dag så gillar hon den och slipknot råkar ha en ovanligt bra sångare, corey taylor och ett sound som jag uppskattar, sedan så får jag gåshud av att lyssna på texterna då de ofta handlar om mer än att blabla du ska dö..... jösses. och inte helelr om någon jävla kärleksmörja, I despecie lovesongs and love these days.

men iaf som alla vet som känner mig så älskar jag att läs om seriemördare och jag vet att det är en sjukligt beetende att vara besatt över dem och jag vet många sätt numera hur man kan ta ihjäl en männsika på konstiga sätt som får Saw filmerna att lika en disenyfilm hahaha men iaf så jag vet inte när jag lyssanr på slipknot så förutom att de är bra och äger så blir jag lixom intresserad av själva texten som jag alltid blir av låtar och en av dem är ju nameless, seriöst den låten blir man bara så peppad av och vad den handlar om låter jag nog er ta reda på själv. och nej jag lovar på heder och samvete och det skulle råka vara några riktiga hängivina slipknot som råkar att läsa detta, jag kan fler låtar än duality och wait and bleed.


sidofakta - majoriteten av kända seriemördare är medelålders vita män med antingen både transexuella och homosexuella drag eller något av dem och lever oftast ensam.

 jag anser att det måste finnas kvinnliga seriemördare och har letat upp ett par men de har inte åkt fast lika mkt tydligen. min favorit och personliga seriemördare var Ted Bundy som var snygg, smart, framgångsrik och älskade att döda kvinnor och flickor. hans slutgiligta bevisnig till att åka in i finkan var ett bett från hans tänder på en av flickkropparna man hade funnit. hihi


puss på er alla sötnosar <3

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards