Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Sara Eliasson - 24 februari 2009 11:02

ursäkta min kryptiska titel men jag är trött för tillfället, har inte sovit en blund i natt men det var mitt eget fel eftersom jag satt uppe hela natten och läste en bok som jag lånade i går och lämmnade tillbaka i dag, jag ser ingen meing att ha kvar en bok man läst och jag är inte en sådan som måste läsa om visa stycken, bara på Twillight;)

så eftersom jag inte sov i sängen i natt så höll jag mig uppe för jag skulle på ett möte om universitetsutbildning i dag klockan 10 men den enda bussen som går in har man sadistiskt satt ut klockan halv nio på morgonen så jag gick till bibloteket där föreläsningen skulle hållas och såg att de inte öppnade förren halv tio! wtf?! jag såg berg av fika som paserade de anställda innan de ens funderade på att öppna och resultatet blev att jag i stället för att se på de mumsande biblotikarierna gick in till toaletterna som fanns och sov där. ja. jag sov där i minst 45 minuter, halvt om halvt såklart, och jag säger det att man har ju inte prova på livet förren man sovit på en hård toasitts sitandes. dessutom plockade jag upp den roliga faktan att bibblans toaletter har rörelsesenosorer för att inte dra med på strömmen, inte vet jag :P och att det tar exat en minut för att lyset ska släckas och om du rör dig långsamare så startar de inte upp igen.

känner mig grå i dag oxå, blev filmad eller liknande på den där föreläsningen såklart.... och jag bara neeeej när jag såg mig sig i den där jäkla skärmen, ser ut som en jäkla junkie när jag inte har sovit och får väl tacka gudarna att de inte är rödsprändga, men det brukar vänta tills man är uppe på det tredje dygent.


har bestämt mig för att jag ska ha Katy Perrys skiva men såklart så finns den inte i härnsöand... typiskt. rena rama turen att Breakning Dawn ens kommer hit och jag står ju fortfarande i turlista. jag pallar inget mer. eller jo det göra jag när jag tänker efter.


hade ganska roligt i går då det finns en viss chargong i min udda familj som (jag älskar och tycker äger alla andras familjer förutom ett undantag;) du vet vem du är) menas med desto elakare saker du slänger i ansikte på sin närmaste, det mer roligare har du och den som blir förolämpad. en kul sport som egentilgen inte betyder det vi säger, det är på skoj självklart men jag tror mannen (bland många andra som även gjord det) stirrade bestört på mig då jag pratade i telefon men min bror och sa att jag skulle döda mamma i sömnen med en kudde.( tro mig, jag har andra på en lista om jag skulle tänka mig att göra något sådant och mamma kommer inte ens med på den verkliga kryssbocken.) jag skrattade, han skrattade, mamma skrattade men den stackars mannen stirrade förskräckt på det burdusa betende som han minsann inte tänkte låta sin femåring säga när han blev äldre, jag har bara roligare. en konstig grej med mig. jag älskar verkligen negativ uppmärksamhet på stan. sånt som får folk att viska och vända på huvudet, det är en liten adrenalinkick varenda gång jag har något som betraktas som konstigt i denna stad på mig eller vad jag nu gör, i en stad som lika gärna kunde ha rest tillbaka i tiden på mode och etc men skit samma. alla gör ju som de vill och jag är inget undantag. hehe


grät ett tag i morse. Men inte för anledningar som kanske skulle vara uppenbara.

puss

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards