Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Sara Eliasson - 3 juni 2010 13:18

så sant så sant:D


åh i dag skal jag nörda som tusen eftersom mina händer äntligen fått tag på ett par exmplar av supernatural, ska sitta helt inne i min egen värld och stänga ut det otroligt avundsjuka faktumet att Lisa ska på ACDC den lilla älsklingen :O

haha

hoppas du fårdet bäst! om du ser Bon jovi så kom i håg att spara åt mig;)


åhh måste bara åhh mig lite grann nu, eftersom jag har införskaffat en (enligt mig) en sjukt snygg jeans sommar jacka, se nedan.


hahaha ta den alla modebloggare! nu trodde ni allt att ni skulle få se den som den var men icke! sara-mannen(jag vet, dåligt, jag skulle satsat på batman) slår till igen! mohahahaha!


( tar en paus, lugnar ner det hysteriska skrattandet som man får när man är ond av någon anledning, jag vill att skurkar ska börja smirka meer!:O )

  

njuter fullt ut av vädret som är eftersom jag anar att det kommer att bli en skitsommar annars, eller något sådant, eller så är det bara hos mig det kommer att vara det, med lite tur kanske jag får kravla i rabatterna och skala potatis åt kungen.. eller jag svamlar bara.... varför har jag ingenting viktigt att säga, man ska ju ha det när man bloggar , eller inte..... hahaha


saknar leila!

huhu D:

med fler..... D:


men titta! tivolit är i stan! whohoo! nu kan alla som går i nian supa någonstans utan att deras mamma(som är tandläkare) får reda på något!

detta har räddat min dag.


yeah..... sarcasm rocks.


  

jag ler, men bara för att du är en biAtch:D


PUSS

  

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards