Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Would you fucking Merry me?!

Av Sara Eliasson - 16 februari 2009 14:10

Kommer kanske som en chock för de flesta not men mitt liv baseras på musik som man kanske fattar då hälften av mina bloggtitalar handlar om rader som jag har tagit från låtar som jag lyssnar på som tex denna här som jag har tagit från the fallen med franz ferdinand fast jag har översatt den såklart.

lyssnade på en låt som jag borde har lagt mer märke till när jag stegade ut i snöyran i morse för att gå och fika med lisa, Pem och bossan på rutiga duken(  mysigt och tydligen så säger jag roliga saker :P ) låten heter Anna och är med HelloSafride som jag har lyssant på i flera år så varför hade jag inte lyssant på den låt som de flesta redan kan? ingen aning men man blev lite ledsen av att höra på den men det var endå ett fint sätt att beskirva hur man känner sig då man blivigt dumpad i stället för att bara cry me a river! hehe interskämt som ingen fattar, im sörry^^

men visst är det inte lite lättare att ta de där tunga stegen i snön som far runt en likt irriterande mygg och man känner hur skorna fastnar nästan i den meterhöga snö man måste trampa i då de har glömt att skotta. (det värsta är att jag kanppt överdriver.) och så helt plötsligt så kommer Sexyback med justin på och stegen blir genast lättare, det blir soligare och man känner sig nästan snyggare när man försöker att kämpa sig igenom blåsten på nybron som aldrig slutar. jag vet inte vad ni tycker men hela mitt humör blir faktiskt förändrad av att lyssna på en låt och jag använder mig oftast av låtar när jag skriver för att komma in i en viss stämmning till att det nästan går till den gränsen att jag måste ha en speciell låt till ett stycke som jag läser om igen, man blir aldrig nöjd.

var i sundsvall med sis i torsdag och var jättearg över att jag var tvungen att lämmna en jättefin rosa tröja kvar som var såååååå fin allså! jag bara - jag vill ha den! men vad gör man som stackars fattig arbetslös? man ser på det fina plagget och bara suckar. var och käkade med lisa oxå.. hehe (host)

och sen såg vi på en brittisk film som hette happy go lucky - varning för dålig film. jag och lisa var de enda i hela biosalongen tillsammans med tre tjejer över oss som aldrig höll käften och en man som gick efter halva föreställningen, varöf rgjorde inte vi oxå det? och sen på slutet när jag var nära på att sommna av utråkning av den knäppaste brud som jag har sett på en bioduk hade skratta klart nästan så kommer det in tre stycken killar och sätter sig på den första raden och ser de sista tio minutena, varför? och på en dålig film desutom? aja det får vara deras huvudvärk men jag måste säga at jag aldrig mer i mitt liv tänker chansa när det kommer till att välja en film utan att läsa vad den handlar om, jag har sett många bra alternativ filmer i mitt liv men det där tog verkligen priset, det finns bara en sämre film som jag har sett och den var från sjuttiotalet, dead buried.

på fredagen så var jag med lisa igen och såg på hennes pojkväns band subgigator, jag tror jag stavar det rätt? aja men iaf de var verkligen bra jag stod och diggade men som vanligt i det här länet så är det världens lamaste publik och efter de var på scen så kommer det något annat band som jag verkligen bara neeej döda mig jag orkar inte höra på det här, jag ser inte ut som jag kan lyssna på den sortens musik som speladed men jag klarar verkligen av vikingrock som är fanemig tolv minuter per låt, det kändes som det iaf och jag var såååååå lättad när vi kunde dra och det var svinkall när vi kom ut från domsaga där vi hade varit och drog till bandets replokal, vet inte riktgt vad som hände för jag hade inte ett dugg festarhumör utan satt mer och skrattade och de andra som var packade( ja lisa även du<3) och försökte först att få i mig sprit bara för att jag inte skulel frysa så jävla mkt men jag pallade det helt enkelt inte utan gav upp efter en halvtimme och bara försökte vara så snäll som möjligt mot de människor som var omkring mig fast jag inte var så förtjust i musiken som spelades, det går bra i doser men inte i från 10 på kvällen till halv tre på natten. överiga natten tänker jag inte ens kommentar då jag inte orkar att dra upp ämmnet ens en gång då jag bara kan summera det upp i tre enkla ord från min sida.


svek

kyla

tårar


det är det enda jag tänker säga just nu. och jag vill inte ha arga kommentar kan jag förvarna om för jag kommer inte ens läsa dem eller ens godkänna dem ungefär som att jag inte tänker bli utskälld på en telefonsvarare för saker som inte ens jag har sagt. så det så.


trots allt har det varit en bra helg med mkt hyperventilation och försök till leenden från min sida, jag tror verkligen inte folk fattar vad jag gör för att vara stark och hur sällan jag verkligen gråter. jag säger bara en sak. tack gud att det finns männniskor som verkligen bryr sig om vad som händer med dem iaf, specillt tack till Tobias som jag fick sova hos, utan honom hade jag nog varit en nyhetrubrik på framsidan av aftonbladet  på lördagsmorgonen.

även tack till den underbara bussvärlden som lät mig åka gratis från timrå till härnösand, du var oxå en räddande ängel.


faktiskt. varför är vi så jävla cynicka och specillt här i mellannorrland? det är helt otorligt vad vi försöker att vara som de i söder och tror att de är snäsiga och elaka fast det är tvårt om, jag ska aldrig glömma då jag var på liseberg under turist säsongen och en liten pojke ramlade ett par meter framför mig och alla bara stirrade på honom när han grät, även mina resekamrater och jag gick fram och tog upp honom och frågade hur det gick och vart hans föräldrar var någonstans, varför gör inte alla så? ska det gå en omtänksam på tio stycken otänksama personer eller? det är ju sjukt, var finns all jävla medmänsklighet i denna värld? Vart!?

men vem är jag att säga vad ni ska göra eller att vara mer snällare mot varandra, förståelse är det sista som finns i en människas hjärta.

nej det är bara jag är bäst fuck the rest. jag säger fuck you för din egocentrikshet och trångsynhet - mer öppenhet i världen!

vIVA lA vIDa!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Eliasson - 11 september 2015 12:59

jag känner mig så otroligt ensam utan min fina fästman att komma hem till efter jobbet, men jag vet att han älskar hålla på med militären så jag antar att det som gör han lycklig gör mig lycklig. helt otroligt att vi har klarat ett helt år och en m...

Av Sara Eliasson - 14 juni 2015 10:59

Wow vad jag inte alls bryr mig om att lisa holm är död. Finns 5 minnes grupper! 5! Lol som hon kan se dem liggandes på bårbordet. Jag blir äcklad av att se folk som försöker få pk poäng av någons död. För lets face it, unga människor dör en hemsk d...

Av Sara Eliasson - 7 maj 2015 21:52

tja så jag testar saker, kollar på hockey spelar carrie underwood för mig sj och njuter av att börja kunna andas igen efter två veckors förkylning. fundera lite på varför så få gillar country, kanske för att de är så gammaldags för de flesta, tr...

Av Sara Eliasson - 25 mars 2015 21:54

egentligen så handlar det inte alls om att jag inte har lust, det är mer om att jag är övertygad om att jag en dag kommer säga något orespektfullt/sant (alla gånger sant, c'mon its me) mot någon som är i min omgivning. faktiskt så kliar det litegra...

Av Sara Eliasson - 29 december 2014 23:21

insåg att jag sjunger igen, har efter en smula klagan från robert om att jag varit tyst länge börjat igen, lite skumt från början, när det en gång varit som att andas för mig, men nu är det i gång igen, jag kanske inte tänker göra det på beställning ...

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards