Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Sara Eliasson - 5 januari 2009 13:49

hej hej har sjukt ont i fötterna nu, fattar inte hur jag orkade att gå nästan 1,6 mil i tjuo minusgrader. god dammit.

blev en ganska intressant kväll iaf med tjejerna och Pelle med company=) hihi blev ju sjukt avundsjuk på att han hade träffat Mcfly:P allså jag vet att det är töntigt men jag älskar ju dom så jävla mkt fast jag lyssnar faktist på annat oxå så alla vet..... ( ja jag menar dig lisa;D )

 sitter på biblioteket nu, skulle tillAF men det hade stängt?:S tyckte jag var knepigt måste jag säga.... det skulle lixom vara uppentider till 16 men nu bara nej vi har inte öppet längre en 12:O jag menar wtf?:O:O bara ändra sådär de jävlarna. grr.

har förgäves ochså försökt att hitta en bok som jag har sökt efter i hundra år men av just den författaren som är bra så finns det inte på detta stora bibliotek, nehe tänkte sara och struntade i det. jag har ju iaf fortsättningen av Twilligt att se fram emot. läste ut boken samma dag som jag fick den så jag funderar seriöst på att läsa den igen för att se om man missat något första gången då man bara är så ivirig att få läsa igenom hur det går för karaktärerna men jag tror inte det. jag gör det nog bra för rolighetens skull^^ sen så vill jag ju se filmen men jag antar att här i skithärnösand så kommer inte filmen att visas för här ska vi fortfarande visa filmer som hela andra sverige redan har slutat ha sänt före jul. så bara förjävligt allså.

jag fick värsta flippen häromdagen oxå, jag ska fanemig inte vara kvar här! aldrig! aldrig! det enda som finns här är små upplärda flickor som tycker att det coolaste som finns är att få barn när man är 16 och skaffar sig villa, volvo, vovve. hell no. jag ska fanemig ut i världen och inte genom någon man. jag anser det vara lika patetiskt att man åker till egypten och solar med sin man i stället för att åka själv och uppleva kulturen. en paraplydrink till? nej fucking TACK! tack gode gud för att jag inte blev så blåst som 95 % av den här stadens männiakor är. jag är hatad för  mina åsikter men som sagt. pöblen hatar ju allt som de inte känner igen, det var ju därför vi brände häxor för gud skull. för att män som var rädd för självständiga kvinnor ville ha kvar makten. det är svårt att vara feminist där en fader är antifeminist. man kan ju bara se sig dikutionerna.


S- sara kom tillbaka och plocka av bordet!

P- men M och J gick ochså i från, varför får inte dom en tillsägning?

S- jag har sagt till dom oxå.

 

P- sara! kom tillbaka och var den kvinnliga rollen som jag kräver att du ska vara!

S- men varför ska jag som tjej få gör det när killarna slipper?

P- dom är killar. det är deras rätt att vara nonchalant och grisiga och få allt på ett silverfat.


och nej jag överdriver inte. 

det gör jag inte. inte om det. men jag kan ju inte säga att alla män beter som som vi fortfarande levde på 50-talet. det finns ju faktist killar som är helt okej men det finns mer av den andra mer avskydda sorten som alla tjejer är lärda att dra sig till.

- skaffa kille för fan! så jäkla klockrent allså. nog för att jag har snott det från en film villket bara mer bevisar min teori. skulle det vara svaret? skaffa en kille? skulla jag, sara bli lyckligare av att skaffa en kille? kanske om jag verkligen var kär, något som händer mkt mkt sällan. 

men just den meningen påvisar mitt argument att vi ska ha någon bara för saken skulle. då vill jag veta, varför? blir man verkligen lyckligare av att ha någon vid sin sida, fast du inte älskar denna människa? 

nej är min åsikt men jag antar att det finns både tusentals män och kvinnot som är beredd att säga emot mig men då säger jag. vad är ni rädd för egentligen? att vara ensam? är det de som skrämmer er så mkt, ensamheten? ska man verkligen vara rädd för att vara ensam? du dör ju ensam iaf. det är ju ingen som dör med dig.

jag hävdar att det är ensamheten. och inte bara det att man inte har någon att diskutera om när soporna hämtas utan mer hela systemet, hela den sociala massan som är lärd på samma sätt. är du med någon? jaja men då är det lugnt, då kommer hon inte titta på min kille och det blir jäm bordsplacering. ( jag måste bara få hånskratta här för att det är bara så sant i härnösand) 

hahaha lilla lilla gumman, om hon ville ha din kille så skulle hon nog se till att få honom iaf eftersom jag anser att kärlek inte existerar i härnösand så finns det ju ingenting att hålla sig fast vid. han kanske inte gillar dig längre och du är den som blir ensam, OH NOOOO! nu är det du som är den som ingen bjuder längre. ser ni vad jag försöker att få fram, jag hatar verkligen småstäder. inte bara härnösand utan även de städer som försöker att klä ut sig till storstäder och är snobbiga för det är så dom gör i stockholm:O

( irnonin flödar för min del men inte för dem) 

som exemel, örnsköldsvik, sundsvall, typiska städer som vill vara storstäder men ändå bara kommer så långt som ett tunt lakan över deras bondhåla som egentligen har samma mentalitet som folk hade på 1800- talet.rent ut sagt. sluta låsas och bli ett jävla bondsamhälle igen där alla kan leva lyckliga i par och inavel i hundra år utan att någon bryr sig.

jaa fan vad bra det känns att bara säga såna här saker som bara ligger och retar mig i hundra år. alla ni kärlekslösa bondepar - JAG HATAR ER! 

jag är bara en bastard men jag erkännder det åtminstode, jag erkänner det åtminstonde.... hahahaha jag är så glad att jag inte är dig=D 

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards