Alla inlägg under juni 2009

Av Sara Eliasson - 23 juni 2009 12:40

nej jag borde inte bloga igen, det är ju bara ett par timmar sen.... men jag kan inte låta bli, jag kan verkligne bli beroende av att känna tangenterna mot mina fingrar och det är däför jag funderar starkt på om jag ska skriva lite, det var så länge sedan jag gjorde det nu eftersom det har varit så fullt upp med annat, tänk er. bara sätta sig vid datorn med en kopp te i sommarvärmen och bara låta fantasin flöda:) låter som en plan tycker jag.

eftersom alla andra ska till stranden eller bara ha roligt när jag dör som en kråka så är det väl det minsta jag kan göra för mig sj, eller hur?

lyssnar på misery business med paramore den akustiska versionen, lovely:)

och nästa torsdag kommer Jonas till Härnösand.... herrejösses allså....

nu ska jag typ ehh ja... dö eller nej jag tror det blir att skriva...

puss


Av Sara Eliasson - 23 juni 2009 08:55

hoola.

i dag är ingen bra dag.

jag har nämligen tappat rösten och sitter och hostar som en kråka hela tiden, att äta är ett uppdrag och kamp i sig sj och jag saknar Per på jobbet =(

blä med andra ord.

ska bara lägga ut en bild på mig och brosan lite större för jag tycker persnligen att den ser så jäkla badass ut så det inte är sant, jag och min bror är hel enkelt bättre än alla andra.

så eneklt är det.

puss

Av Sara Eliasson - 22 juni 2009 20:52

tjaooo

jaghar blivigt sjuk.

great.

nu när det är fint väder och allt:P blä

i midsommar gifte sig min mormor och hennes sambo sig med varandra och jag var brudtärna.

det var faktiskt roligare än vad jag trodde och det lustiga var att lisas pappa kjell och hans tjej ylva gifte sig precis på samma dag på samma klockslag så grattis till både mormor, uno,kjell och ylva, ni är så söta allihopen<3

efter jag varit på mottagingen drog jag vidare till tobias inflyttningsfest där jag hade asroligt trots att jag blev bränd av en ciggaret men det var mitt eget fel so, no hard feelings på det, plus att jag vann en ny kusin på köpet vilket var lite roligt då min biologiska kusiner bor hos mig just nu, de är de superdupersöta pojkarna som bara blir sååååååå fina på bild:D

var med lisa tills i går och vi bara hängde almänt, i love you sis<3

var jättefint väder i dag och jag i morgon tänker jag då banne mig inte ha jeans till jobbet, det är en sak som är säker.

pusss

Av Sara Eliasson - 18 juni 2009 22:33

okej.

jag får stanna.

jag får stanna längre på lantmäteriet.

bra va?

:D

har varit en otroligt långsam och snabb dag på samma sätt, fick reda på i morse att jag fick vara kvar av magnus och jag tror aldrig att jag varit mer nervös än när jag leende steg in i hans kontor och försökte att göra allt för att övertuga honom i mitt huvud om han hade bestämt sig för att säga nej.

men så var ju inte fallet.

haha =)

efter det vet jag inte vad som hände, blev bara helt puckad i huvudet och var inte klar med diarieföringen tills jag nästan slutade!

(det är illa då det ska vara klart innan lunch)

men som tur var verkde det som att det inte bara var jag som hade blivigt bten av puckomyggan så det blev många skratt som vanligt och en del retande från min sida, men hey, det är sådant man får ta om man e med mig(A)

efter jag var klar och sagt glad midsommar till alla och berättat om bröllopet i morgon typ tusen gånger så fick jag i prinicp springa då jag skulle ta hand om alex och viktor som är min mammas systers barn, dvs mina kusiner med min brosa och sedan dess har det varit full hålligång från ja hela tiden till hela tiden..

nu ska jag sova typ

pussssss

Av Sara Eliasson - 17 juni 2009 23:50

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

i dag fick jag vara med min lilllisa som var lika söt somvanligt, har saknat henne så jävla mkt allså, det kändes så bra att bara hoppa på henne i dörröppning där jag snabbt konstaterade att hon hade tagit hål i öronen, minsann!:O:D

sen fick jag sjunga jäääätemkt och det tyckte sara var jätteroligt, jag tyckte personligen att det var roligast att göra håll mitt hjärta med björn skifs och sista låten med walk in the sun  - mcfly, dä lisa sjöng med, var sån jäkla sjukt skön känsla över hela låten.

sen så hände det andra saker och missöde, som tex att lisas pappa råkadespilla syöt över hela min nyinköpta vita kofta och linne som oxå var i vitt men tror det eller ej, det gick bort i tvätten, tycker jag var lite coolt;)

jag var liiiite orolig för min nya kofta men som sagt det gick bra och jag var egentligen inte arg eller sur för att de krävs värre saker för att jag ska bli det, och sen kan man inte vara sur på kjell för att han är så söt hela han^^

sen så var jag bara med min underbara syster som är världens mest underbaraste människa som existerar.

när jag kom hem insåg jag att min moster och hennes tvillingpojkar hade kommit hem till oss, det förvirrade mig då jag trodde att de skulle vara hoss min mormor men hell, så länge jag får sova sj sä är jag jättenöjd iaf<^^

i morgon kanske det är min sista dag på inskriviningen och det känns pissigt som satan, jag hoppas verklgien att magnus behåller mig få jag verkligen trivs med det jag gör och det är så jäkla kul att peta på Per när han är stressad och håller på att sprängas av otålighet^^ men men, jag gillar ändå sarkasm skyltarna som vi hade i dag hahahahaha

puss

Av Sara Eliasson - 17 juni 2009 13:40

i dag ska jag få träffa min lilla lisa:D

fan vad jag längtar efter den gullungen<3

har haft det ganska normalt de senaste dagarna och väntar bara på att bröllophysterin ska sätta sig in i mina famlijemedlemmars sinnen då det bara är två dagar kvar tills jag ska vara brudtärna i domkyrkan.¨

woho

har haft det sååååååååå tråkigt nu när Per har varit borta i två dagar men det kompenserades med sarkamlappar som hölls upp och skratt som räcker och blir över till alla som  är i närheten xD

seriöst om jag inte får vara kvar kommer jag att bli så ledsen eftersom den här är den mest underbaraste platsen på jorden som man kan ha som job allså.

verkligen, jag älskar inskriviningsmyndigheten i hsand.

nää nu ska jag dra

puss

Av Sara Eliasson - 14 juni 2009 16:19

hejsan

i dag har jag lyssnat på underbarasoundtracklåtar till ''oh bother were are thou?'' och sett klart på säsong ett av Reaper, inte så mkt aktivitet med andra ord.

serien var bra men jag tycker personligen att den var förosägbar och att ''Sam'' var djälvulens son hade jag listat ut redan efter 5 avsnittet.

men det var ju sött iaf=)

är så sjukt trött, jag vet inte om det är att jag var uppe till halv två i natt elle om det är det här otroligt tråkig vädert som gör mig så ''blääig'' åt allt som rör sig.

det är bara grått överallt. grått grått grått grått grått grått överallt.

hur överlever man utan färg som på tal om det?

jag menar, jag älskar färg personligen och har ingenting emot att dra på mig en chockrosa klänning med ett par knallröda tights.

jag menar, är det verkligen så farligt att sticka ut från den grå massan som bara har, grått, svart och vitt på sig.

guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad tråkigt allså..... zzzzzz

inte för att jag har något emot basic-colors men herregud man kan väl ha ett plagg som har färg på sig, eller en accecoar som är det?

nej jag lovar, du kommer att bli utglodd om du sticker ut från massan, jag lovar. de kommer att skratta åt dig rakt i ansiktet innan de tar fram kniven och sprättar upp dig för att ha ett gult linne på dig (pastellfärger räknas inte i min värld så om du har det på dig så räknas det till mesfärger oxå)

nej, de kommer inte att döda dig eller skratta åt dig, de kommer att tänka sina små trångsynta tankar om hur man ens vågar att gå emot något som de minsann har fått rättat sig till.

gud förbjude att människor skulle kunna få vara individer ;)

puss

Av Sara Eliasson - 13 juni 2009 08:35

lyssnar på en gammal låt med katy perry, den är skön, har många bra minnen till den:)

i går när jag tänkte se på första säsongen av reaper som jag äntligen har fått så sommnade jag då mamma ocuperade ''min'' dator och jag sommnade på sägen bredvid klockan halv elva.

lol

har vaknat flera gånger under natten och inte alls kunnat sova riktiga men vaknade ändå för cirka tjugo minuter sedan och såg förvånat att mamma fortafarande sov, annars brukar hon vara uppe och damsuga redan vid klockan sex på morgonen ( true story ) som hon gör varenda helg, när jag brukar vakna vid elva tolv brukar hon redan ha städat ignom hela huset bara för att jag ska stöka ner igenXD

skojar bara, jag är såååååååååååå bra på att städa, det är så roligt!:D (skjut mig!)

i dag ska min bror komma hem.... och på torsdag ska min moster och hennes sexåriga tvillingpojkar bo hos oss.

ja.

lisa kommer snart hem!:D

lisa!

lisa!


hörde att det ska finnas en till bok i twilight andan. stephenie ska verkligen mjölka ur den sista droppen av vad man kan ta av edward och bella kon.

vi fattar myeres, edward var någon innnan han var med bella, du skulle ha varit bättre på det i orignalböckerna så hade du inte behövt fortsätta.


ska bara säga

GRATTIS TILL MINA SUPERDUPERSÖTNÖTIGA STUDENTER SOM ÄR BÄST!

jag älskar er alla<3

puss

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards