Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Sara Eliasson - 24 juni 2009 21:54

seriöst nu är jag sjukt glad igen.

jag bara låg och tråkade på soffan, sjuk som jag är då telefonen började ringa och jag trodde först att det var brosan som lovade att ringa i dag, hahaha just det.

men då var det Lisa som frågade vad jag gjorde och sa att hon var utanför mig hus.

gullunge!<3

Då har hon köpte med sig glass till mig samt taigt med sig halstabletter och andra saker som hjälper mot förkylning, till och med näsdukar, Lisa på riktigt, Det här värmde ordentligt i mitt hjärta, du är den bästa av dem alla.

sen satt hon med mig ute och pratade på i två och en halvtimme om allt och alla och diskuterade helgen och den kommande då vi ska ha tjejkväll på fredag med film och godis ett par stycken, och sen på lördag ska det bli utgång igen, fast en lisa skulle ha en vit helg egentligen''host'' ;P

kändes så jävla bra att bara vara med henne och jag tror ingen fattar hur sjukt mkt jag älskar den jäntan, hon är min syster i allt och förevigt.

i love u hun<3

men, nu ska jag kurera mig med alla saker lisa hade med sig och typ dricka te och försöka bli friskare vilket jag redan känner mig men jag tror det är den energi som lisa har som gör mig piggare=)

puss

Av Sara Eliasson - 24 juni 2009 14:05

så mår jag nu.

allså fy fan måste jag bara få säga, känns ungefär som att jag har bakfylla, förkylning och den där veckan när jag inte kunde äta mat på. PÅ SAMMA GÅNG.

har vaknat tusen gånger i morse över skitsaker som att en katt låter som en mistlur eller att mamma kommer och gnäller om att hon ska ha plattången som är på mitt rum.

jag var inte glad.

plus att det är så varmt ute och jag kan inte vara ute för då kan jag lika gärna lägga mig ner på gräsmattan och hosta lugnorna ur mig dirket.

vaknade med att jag inte kunde röra på huvudet och var på väg att ramla ihop på golvet när jag hade klivit ur sängen med en huvudvärk som inte går att föreställas på denna jord.

sen ett par sekunder senare kom illamåendet och jag orkade inte gå och hämta vatten åt mig själv då jag satte mig i soffan för att återhämta mig efter att ha gått nerför min trappa.

hann knappt dricka upp vattnet som jag hade hämtat innan jag kräktes upp det igen, citronsmak sedan igår. mums.

för att göra saker lite värre så är jag helt ensam hemma och jag vet att jag låter gnällig men när jag är sjuk så pallar jag verkligen ingenting, jag bara ligger död ner någonstans utan att ha förmågan att röra ett finger.

mamma åkte till stockholm i dag så hon är borta än vecka ungefär men det är okej, det är okej, det ÄR OKEJ.

jag klarar mig. jag får intala mig det när jag kryper runt på golvet till olika rum om jag nu måste ta mig någonstans.

jag har varit med om värre.

det kan inte vara värre än när jag hade lugninflammation och inte kunde andas och gick genom halva stan ( det, mina vänner är en lååååååååång bit när man har lunginflammation för alla som inte haft det )

nej. jag kommer att klara mig. jag kommer att bli frisk.

puss

om jag dör, så dör jag =)

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards