Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Sara Eliasson - 29 juni 2009 23:25

hejsan, jag hade lite tråkigt så jag snokade runt på Fall Out Boy sida och blev medlem, chockad att mitt namn inte var taget av alla miljoner som existerar eller så är det bara jag som är smartare än alla andra xD

som min rubik lyder, jag retar ihjäl mig på folk som säger Fall Out Boys eller FOB när de pratar om Fall out boy, att skriva FOB är helt okej om man är lat men herregud nog kan man spotta ur sig tre hela stavelser när man pratar?

började fundera på när jag blev facinerad eller betagen är väl med det rätta ordet, tror det var efter att jag hade sett på MTV deras video till ''Dance Dance'' som det tog fart, fast det var under den perioden ''this aint a scene'' var mest poppis men den lyssnade jag på senare.

jag tror jag gick i tvåan på gy så det borde sätta mig till att börja gilla dem någonstans precis efter deras släpp av infinity on high om jag inte räknar helt fel.

minfavvolåt e iaf i nuläget en gammal gobit som man faktiskt lär sig gilla igen efter den varit sååååå utjattad i så många år, thnks fr th mmrs ( thanks for the memories för alla som inte är smarta)

favorit album är klart ''From Under The Cork Tree''

bilden som ni ser är på Joe som är gitarrist i FOB, han gör sitt vanliga scentrick genom att snurra fort medans han spelar, lite av hans gimick, jag gillar det, fångar andan av vad jag tycker de ger mig varje gång jag lyssnar på dem, eneri, mod och levandskraft, utan Fall Out Boy skulle livet vara lite tråkigare.

puss på min brosa som har dragit ner till skåne<3

puss

Av Sara Eliasson - 29 juni 2009 16:23

hello

i dag fick min sjukdom tillbaka några fields på spelplanen och jag var tvungen att hålla av mitt huvud i morse för att det inte skulle gå mitt itu.

blä

jag hade verkligen sett fram emot att gå tillbaka till jobbet men som sagt, i lost that battle I win this war, är det inte så det säger?;)

lyssnar på Outkast med Hey Ya för att jag blev så sjukt sugen att lyssna på dem efter jag hade hört en jättefin cover av den hos bossan i lördags/söndags.

haha de är rätt sköna i soundet=)

blev typ tvärsorgsen för ett tag sedan då jag satt framför tv i bättre på att göra eftersom att jag inte kan göra något annat så slog jag på svt 1 och hamnar mitt i en gammal film som hetter ''hon dansade en sommar'' eh ja, vad kan man säga, jag var faktiskt chockad av den öppnehet som fanns i en film från tiden då inte ens färgtv fanns.

de var till och med nakna:O

fattar ni hur skamligt det var på den tiden!? jag tror inte det.

men iaf, det var ju såklart en kärlekshistoria, sara favorit såklart och när de äntligen hade fått varandra, ni vet det där, poor girl, rich guy theme så dör tjejen i en olycka på hans moped eller vad det är, jag var tuvngen att poängeta att de kan inte ha kört sååå fort att det skulle ha dödat henne men iofs så hade de inga hjälmar heller.

haha och namnen. karin och göran, det hör man inte varenda dag på young lovers. haha

men den var verkligen fin allså, men det krävs en viss människa för att se den då den var ganska svår att hänga med i språket så är man inte så smart så rekommenderar jag inte den.

nä nu ska jag ta upp alla snytpapper och lyssna på muse tror jag... kanske käka, det suger att leva på kräm i en hel vecka ska jag säga.

mamma är fortfarande sthm och är med mina mostrar och morfar, morbor och kusiner... tydligen hade det varit varmt där oxå, fast nog är det jäkligt varmt här om inte annat.

puss

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards