Alla inlägg under mars 2009

Av Sara Eliasson - 18 mars 2009 13:41

vilken fin dag det var i dag måste jag säga. vaknade med ett leende på läpparna och såg hur det var varmt ute och det var 13 grader innomhus, mysigt^^ då kan man gå utan filten i vardagsrummet och kanske inte ens behöva ha på mig mina inneskor, äh vemlurar jag? mina skor ger jag aldrig upp, de stannar på fötterna tills jag går och lägger mig tills nästa morgon då de åker på igen.

men nu var det inte mina skor vi skulle prata om i dag utan det vackra vädret som är det vanligaste ämmnet bland svenkar i vardagen.

blev så glad av solen att jag bestämmde mig för att gå in till stan för att jag var ändå tvungen att lämmna tillbaka en bok som heter Sharamahan eller något sådant, den ska bli film tydligen men jag orkade aldrig läsa den utan gav upp efter hundra sidor ungefär men jag är så pass fattig just nu att jag aldrig i mitt liv skulle  betala förseningsavgifterna på boken så jag heller sklel ta mig igenom snöstormar och 30 minusgrader den cirka milen det är in ill stan för att lämmna tillbaka den, vilket jag redan gjort en gång snöstormarna och det dära.

det är bara en sak som jag inte gillar med solen förutom det där fåniga om hudcancer( ironi) så blir jag bländad av snön på vintern så fruktansvärt snabbt att om jag fick som jag ville så skulle jag ha på mig solglassögon hela tiden på vintern då jag inte tål att titta på reflektionerna men då skulle väl folk tro att man är mer knäpp än vad jag redan ärXD

har fått en mening på hjärnan, jag refererar inte mitt eget liv till den men jag tror att det är så man känner sig när man är ensam, det är den perfekta meningen för ensamhet. vackert.


Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?


vackert va?:)



Av Sara Eliasson - 16 mars 2009 12:26

har inte gjort så mkt den senaste veckan om jag ska vara ärlig, har klarat ut HALO 2 om inte annat på en svåare nivå men jag ska erkänna att jag gilalr ju att döda så det kommer ganska lätt från mig.

det regnar ute, inte kul. jag hatar verkligen att jag måste gå med huvudet nere ungerfär som om jag skämdes över något men det kan jag garantera att jag inte gör för jag är en stolt människa som alltid går som jag har en käpp i röven i vanliga fall men jag vill inte att sminket ska kladda ut sig och för att inte få vatten i ansiktet så måste jag huka mig lite innför moder jord stora ilska.

lyssnar litegrann på McFly oxå för det var typ ett år sedan eller liknade då jag bara tittar på dem på musiklistan och scrollar vidare( ja lisa jag vet att du inte tror på mig mendet e sant:P) för att hitta något annat på listan, hittade en väldigt bra låt i går som jag hade haft hela tiden och velat ha.

Eva Cassidy - somewere over the rainbow


otroligt fin låt, man har nog inte hört den på riktigt förns man hört henne gjort den, jag tror det var hon som dog innan man fattade hur bra hon verkligen var men jag kommer inte riktigt ihåg.

fast just nu så är det ju egentilgen

 Kelly Clarkson my life would suck witout you (lisa)

John ME - Love is my drug

Fall Out Boy - Whats this

Rihanna - SOS

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

I set my friends on fire feat Smosh - SexEd Rocks

The Veronicas - Untouched

Eric Prydz - Call on me ( funkar bra när jag dödar)


tja det finns många mer men om man ska ta de som är roligast just nu så är det dem.

ska till AF om ett tag oxå, de ska fixa en låsasinterljuv, jippi........-_-

men men det är skönt att få lite luft, gick inte in till stan pga av att det regnade så satans mkt, känner att det får vänta till en mer soligare dag men man tjänar ju lite pengar på det iaf jag som redan är pank menar jag så kan man alltid gå de friska 9 kilometerna in till stan i stället för att slösa 13 spänn för varje bussresa, skandalöst dyrt, underar hur mkt de som åker bil överallt, tex, en halvkilometer för att köpa mjölk (= Lat) måste slösa när man har två friska ben att använda.

okej om man inte kan gå eller om man är skadad, då kan man väl åka men aldrig att jag skulle köra typ till Ica i äbro bara för att jag var för lat. sällan heller går jag, det är skönt, man får tid att tänka på saker och hihi ja andra saker...

jag vet att man inte ska kunna välja att gå om man inte har bil för att de ska ju vara lyxigt och målmedvetenhet som gör att man går i stället för att ta bilen. men nej säger jag! nej! gå i stället för att ta bilen, cykla! räda miljön! åhh herregud jag har gått och blivigt miljöaktivist XD

nej nej jag kommer inte att gå med i greenpeace än men det är fasiken nära nu. om du gillar ditt liv och ditt hjärta, gå.

Av Sara Eliasson - 10 mars 2009 14:17

ja jag älskar honom. iaf hans röst. blev glad i dag när jag gick in till arbeteföremedling för att jag var för snål för att åka bussen och tänkte att min motion kan ju alltid bli bättre:)

iaf så när jag blev lite glad där i morde över att mina pengar kommit in. det var inga stora summor men endå för en tjej som inte haft pengar på nästa ett helt år så är alltid struntsummor en stor sak.

så när jag passerade industriområdet saltvik så kom Whats this med Fall out boy på, det är ju en cover från tim burton filmen the nightmare before christmas så blev jag så pass glad att jag skuttade med lite i takten och sjöng med, jag tror att det var folk som hörde mig med det spelar ingen roll, det har jag gjort så många gånger att jag kan bjuda på det.

ironiskt nog så hatar jag julen och den låten handlar ju just om att skelettet Jack upptäcker julens magiska värld där allt är så mysigt och sött.


fy fan! nu blev jag förbannad igen! hur fan vågar du säga massa saker om mig Elin! jag har aldrig skrivit om dig! aldrig! om jag skriver om min pappa sä är han iaf min släkt men du har fan igen rätt att säga massa saker om mig som kanske båda är sant och falskt!

du säger att jag ska låta dig vara i fred men det är inte jag som har hållt på att ringt mitt i natten och skrivit massa skit på bloggen, vill du göra mig illa så gör det gärna ansikte mot ansikte som en kvinna och inte som en fegt barn som kan gömma sig om det slår tillbaka i ansikte på dig!

jag hade ingen aning om att jag var en hackkyckling på älansbroskolan, alla var faktiskt snälla mot mig, de gjorde inget specillt, jag kanske inte var så mkt med i klassen för att jag var med dig från dag ett! men förlåt mig om min närvaro fick ditt liv till ett helevete under hela skolgången även efter jag flyttade till stan! det var ju mitt fel att de gjore alla saker mot dig såklart! varför har jag aldrig tänkt på det förut? varför är det då jag som är kompis med de som gick på ä-bro och inte du? va? fråga dig själv det tycker jag.

och jag som var på ett sådant bra humör och sedan förstör du min dag med massa skitsnack om gnäll att jag har förstört ditt liv, är du 9 eller nitton det är det som är frågan.

det var du som inte ville svara då allt detta drog igång men skit samma så länge du inte säger mer om saker du itne har en jävla aning om så kommer jag inte att skriva om dig mer. fy fan för dig. fy fan.

att du bara kan säga en sådan sak. tänk om jag slängde ut dina famliljehemligheter på intrent, jag vet oxå ett par vackra saker om ditt förflutna kom i håg det.

det spelar ingen roll att du inte nämnde mitt namn, du ville att jag skulle läsa det och få dåligt samvete, men vet du vad? jag tycker bara du blir lägre och lägre i mina ögon, bottenskrap, och ja du får säga det till dina föräldrar. jag bryr mig inte.

jag har nog med problem för att bry mig om dig.


Av Sara Eliasson - 9 mars 2009 14:05

I dag kommer min blogg att delas upp i två spalter.

första.

jag funderar på att skriva en låt. fast inte vilken som helst dock.

låter töntigt men jag fick If I were a boy med Beyonce på hjärnan och kom på mig själv hitta på en kanske efterliknde text som beskriver mer vad jag känner, iofs så kunde jag ha skrivit en helt ny men jag är så dålig på musiken som alla som förtjänar att känna mig vet.

denna text beror på att jag i dag fick läsa ett dokument där det står svart på vitt att min egen far för att citera '' inte vill ha kontakt med mig i dagsläget'' och att jag '' kastar skit'' på honom och ljuger och säger massa osanningar. jag vet att pappa inte själv läser den här bloggen utan bara får de hemskaste ''lögnerna'' genom sin älskade sambo som betyder mest för honom i hela vida världen.

alla som hör vad de har gjort mot mig, de älskade paret säger att jag itne ska bry mig, att de är dom som är dum i huvudet och att jag bara ska låsas att allt är bra.

för ett tag har jag gjort det, hell, jag har till och med trott på mig själv om att jag mådde bra. det är otroligt vad kniven känns mer kallare när det är ens egen far som gång på gång hugger den i min rygg.

och för the record så är jag inte, jag upprepar INTE avundsjuk på din sambos älskade barn vars jävla portätt finns i hela lägenheten medans våra kort är bortgämda. men det. det kallar jag fucking rättvisa.

vill bara att du ska veta att du är död i mina ögon. totalt död. det hade varit bättre om du var det egentligen med tanke på all jävla skit som JAG har fått utståt av en far som har en mentalitet hos en femåring och en sambo som en fjortonåring.

jag vet. det är du som är offret. stackars dig som har fått så mkt skit under ditt liv. ett råd. skaffa inte barn när man inte kan ta hand om sig själv.

om nu din sambo har modet att visa hela texten i stället för att hota att polisanmäla mig på fyllan, villket du gärna får kära du. det kommer bara att driva mig längre att sprida dessa ''lögner'' eftersom jag inte längr ehar någonting att förlora längre i så fall.

så önskar jag att du var död.

du och alla som du håller kär.

och den dagen du är det så kommer jag inte att sörja dig eller dina likar för typ suphunden, han begravdes på sopbacken och inte kom i håg hans namn.


jag vet att du inte älskar mg. jag vet att du inte är stolt öve rmig. jag vet att du inte vill ha med mig att göra.

jag vet att det största sveket du gjort kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

jag litar inte på dig. jag älskar dig. jag saknar dig. men jag vill inte vara med dig. jag hatar dig. jag önskar du var en pappa man kunde se upp till. jag önskar att jag kunde lita på dig. jag önskar att jag inte var så förstörd av ditt hat mot mig. jag önskar att du ville se mig som den jag är och inte den som du vill att jag ska vara.

detta är tvärr inget slut, mitt liv kommer att gå vidare men var säker på att blodet som rinner i mina ådror alltid kommer att vara från dig. oavsett hur mkt du än inte vill det.


så lev ditt liv i fylla och sorg, se dagen som aldrig gryr. så en dag kanske  kliver ur den brännvinsflaska du stigit in i.

kom i håg vid tidens slut så skall dina gärnigar skall prövas.

och ingen går förbi gud. varken man eller hund.


Av Sara Eliasson - 5 mars 2009 15:25

jag vet inte vad jag ska göra riktigt men det känns som att det blev lite telefonterror och det är jag tacksam över, många som kanske jag trodde hade glidit bort lite har kommit tillbaka i mitt liv och det känns toppen måste jag säga.

sen skulle jag bara vilja gå hem och slappa efter att ha varit på AF med massa CV i näven och ett leende som aldrig fick försvinna på arbetsmässan som hölls här i dag, jag funderar på ett par jobb och har sökt ett par till, vill inte vara så fucking pank längre. det suger.

har konverterat till kommunismen för ett tag sedanXD ( alvarligt) är trött på att vara en rödstrumpa som jag blir stämplad som hela tiden när jag är femenist så nu jäklar blir det jämlikhet för hela slanten och femårsplaner för min del:P

köpte ''om jag kunde drömma'' i går oxå =D det var roligt men jag ska säga att jag blev lite besviken på Edwards version, trodde att det skulle vara mer detaljerat på blodslusten men icke. det var det inte utan mer att blalbla han får inte svika sin far och vem var hon och blabla bla. jag väntar tills filmen kommer och skrattar högre.

ska snart dra, har inga busspnegar hem och måste lifta men mamma, som sagt gott folk jag är pank.

puss på er alla medkommunister och monsterdiggare<3

Av Sara Eliasson - 4 mars 2009 12:21

i dag ska jag vara lite med sötPem, bra alldeles för längesedan vi sågs. ja och jag vet. jag är glad:D

<3

Av Sara Eliasson - 3 mars 2009 12:48

ja, jag vet. jag har konstiga titlar.

kom på en tanke efter att prata med min sis som jag älskar mer än någon annan just nu och är sååå glad att jag har då jag vet att jag bara kan luta mig tillbaka på någon som kommer att finnas där även om jag är trött och inte orkar mer.

jag är ond.

japp. i mångas ögon är jag det. ond.

men vad är ondska egentligen? finns det svar på vad just fenomenet ondska är?

nej. det finns det inte, för att ondska har samma mål som godhet bara det att man kanske använder andra medel. tänk efter. egentligen så vill ju bda sidor har kontrollen och dödar för att få den. så vad är då rätt och fel? bara för att du har valt en sida, betyder det att det är den rätta?


i dag så var det inte om onska utan om att jag sara eliasson vill veta varför jag inte hade tagit reda på om det var af i dag eller inte? fy sara, fy.


kollade runt lite grann på en gammal historia som jag satt på och skrev förut, tävlar lite med mig själv och se vilken jag hunnit längst med och den ligger två, den är vad jag skulle kunna beskriva som att mitt liv är lite granmn, inte riktigt men ändå ganska snarlik på vissa grejor. tänker inte gå in på detaljer då det är aldelles för utlämmnade för stackars sara men jag stolt säga att jag har äntligen eftter 19 år fått ord på vad jag känner innför en viss person.

leve sara eliasson - sorgens fanbärare,modets pelare och ondskans undrare.

om du undrar. ja. jag är självgod och elak. precis som alla andra. jag älskar dig sis

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards