Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Sara Eliasson - 15 maj 2009 14:44

okej alla kanske fattar att jag var trött i natt, så olikt mig, jag är en sån där människa som kan vara uppe dygent runt utan att det besvärat mig nämvärt.

drömde ganska konstigt oxå, det kommer att låta lögligt men jag hade en tröja på mig som var blå och jag kan inte dirket bestämma matrialet på den och helt plötsligt började det sticka av nålar i armarna på mig och jag drog ut tre stycken nålar ur tröjan som hade åkt in i skinnet på mig.

sen efter det så kom det bara mer nålar hela tiden, hur många jag en dråg ut från tröjan och huden så kom det bara mer och mer fast jag hela tiden kände att nålarna var borta innan det kom upp nya.

det var påfrestande kan jag säga.

har fått en låt på hjärnan som vanligt och jag vet att man inte ska gilla sådan musik med tanke på vad jag lyssnar på i vanliga fall men jag är helt betagen i Alcazar - Stay the night.

på riktigt.

den är så jäkla skön helt enkelt, tror det är takten som gör den, ungefär som Agneslåten on and on.

aja skit samma,  det är ju bara en låt iaf, i vanliga fall så är det bara kelly och muse som gäller just nu, även om jag vet att jag kommer att tröttna på det snart, jag kan inte lyssna på samma låt i hundra år, jag har en period och sedan hittar jag något nytt och det kanske inte alls passar in i den musikstil som jag lyssnat på innan, jag är helt enkelt univesal ^^

just nu lyssnar jag på en ganska udda låt om man tänker på RixFm-måttet

Perry Farell - Go all the way ( into the twillght)

ja. det är en låt från filmen twillght. haha.

nej men ser man Josh Gorban - Hymne l'amour

det var som tusan, jag sa ju att jag lyssnar på allt^^

nä okej nu ska jag sluta tjafsa om vad jag lyssnar på. alla lyssnar ju på vad de vill helt enkelt. men om världen ville så skulle den vara mer förstånde och inte bara paketera allt i fack, inklusive människor och musik.

puss


Av Sara Eliasson - 15 maj 2009 01:38

jag dör! dör dör dör!

fatta vad trött jag är människor, men att sova nu det finns inte ens på kartan, nu ska man skriva men lusten tillbaka... om jag bara hade orkat. jag suger kort sagt på att vara uppe när jag är trött. babys coming back är mer störande än rolig, iofs så gillar jag inte den vi vaket tillstånd heller... och ja. det är en mcfly låt.

nää jag är svag i dag, jag måste sova..... sova...... me want to sleep.. zzzzzzz

puzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards