Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Sara Eliasson - 23 maj 2009 07:34

I natt tänkte jag sova, jag försökte sova, men jag sov inte.

så i stället tittade jag film i sängen, Twister och Be Cool.( GLASS! )

funkade inte heller.

så nu har jag varit uppe.... och i dag kanske Mattias skulle komma, vette fan om jag inte somnar när han är här :P

har varit och tittat litegrann på soluppgången vid älandsfjärden som man bara behöver höja blicken för att se men jag var lite mer ambiösare och gick ner till ''stranden'' och såg ut på det stilla vattet som inte rörde sig ett dugg, ovanligt lugnt och skönt, men det brukar inte vara folk där vid den tiden heller satt. ( COLDPLAY! )

satt sjöng lite för mig sj oxå, alltid trevligt så länge ingen hör mig:P inte för att det är så man får ont i öronen men jag vill helst slippa all sorts form av publik när jag är för mig sj ( eller tror att jag är det? )

I går kom min ApiZ! :D aka min lillebror hem=) sara is happy:D

så ja, eftersom han äger på att klippa hår så fick han göra mitt eftersom jag är peovdockan number one och det blev faktiskt bra slutresultat trots haltande start med en dålig sax^^

så nu är jag tre kilo hår lättare och ända har jag fortfarande tjockt hår, tydligen ska det finnas referenser till antikens odjur där man högg av huvud som kom det upp två till till mitt hår enligt min bror xD

mja jag vet inte om det, men det måste vara hemskt att ha tunt hår som man inte en kan få tjockare om man vill.

fast man ska nog int eha för tjockt hår heller som jag har haft, blir så varmt på sommaren och man vet nästan inte vad man ska göra med det.

jag älskar att slippa betala cirka 400 spänn för att klippa håret, och jag vet, jag vet att man kan säkert få det klippt hos någon för mkt mindre men då blir det fult sannerligen oxå.

och jag blir snygg för nada, hur fusk är inte det? ;P

så i dag eller i går handlade mest om hår och de tre timmarna jag och Magnus satt och pratade på dialekter till varandra, det var sjukt roligt:D

Jag är ganska bra, eller jag äger på finlandsvenska eftersom jag hade en finlandsvenska lärare i svenska när jag gick på mellanstaduimet som alltid skällde på mig för att jag inte hade gjort min ''diktamen'' grrr. vem är bäst på grammatik och stavning nu, kärringjävel? ( MUMINDALEN! )

( alla lärare på mellanstadiumet och yngre trodde säkert jag var retard, ha ha ha, tji fick dom, jag är garanterat smartast av genomsnitten i mina gamla klasser.¨Även om jag inte visar det 24/7, vem fan gillar en skryter egentligen?)

- men hon skryter ju nu snorungen!?

- kanske jag gör men I act like this cause I can fucking back it up! biatch!

- bränn häxan!

- bring it! biatches! jag kom inte till jorden för att vara en snäll hustru, mamma eller arbetare, ha ha ha.

men nu ska jag... ääähhhhh försöka hålla mig vaken... om jag pallar såklart...... ( TRÖTT! )

puss

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards