Alla inlägg under maj 2009

Av Sara Eliasson - 4 maj 2009 19:34

hopppela hoppela.

jag är sååååååå utråkad att jag dör, det är moln ute och smhi's sida cpar sig så jag kan inte ens se om det blir sol i morgon eller liknade.

men, till den ljusa sidan så har jag iaf fått lite tid till att skriva eftersom det i princip inte har funnits något annat att göra i dag.

eller, ja. jag skriver oftast inte så mkt, jag läser sådant som jag har skrivit, jag kan läsa visa kapitel som jag precis har skrivit kanske en gång om dagen och ändrar på meningar om de känns fel eller om jag har använt liknade ord till att beskriva något, tex, om jag har använt ordet honom och sedan har tagit det tre ord senare, det ser inte bra ut helt enkelt.

sedan får man ju kolla om något är felstavat eller liknade som inte wordpogramet plockar upp.

va? tänker du säkert nu. men hon stavar ju som en jävla kratta på bloggen ofta!

mja, det gör jag, men det är för att jag har oftast fått en tanke eller ide som jag inte kan avbryta bara för att det inte blev ett r i ordet apa, ni måste ju iaf fatta vad jag menar med det hela, klagomål ges till min hjärna.

sen har jag en grej, jag skriver oftast när jag är supermegatrött och då blir det massa stavfel och jag vill ofta få dram handlignen och tänker, ähh, skit samma, jag lägger till mer tanker och känslor senare när jag är mer vaken.

så det är typ det jag gör oxå, jag lägger till mer personlight i karaktären, om jag intre skulle göra det skulle det se ut så här att läsa mina berättelser.

- du kan inte mena allvar!

- jo det gör jag!

- dra åt helvete!

- efter dig....

nu var det där bara ett exempel, som jag skrev nu.

så nu ska jag läsa lite till, kanske grina en skvätt, beundra mig själv som författare, lägga till mer känslor och dricka mer vatten från min jättestora mugg som troget står på min vänstra sida,

puss

<3

Av Sara Eliasson - 3 maj 2009 21:38

hola mina små läsare.

om jag nu överhuvudtaget har några dvs =)

i dag har det varit soligt som vanligt och sara har får testa sin skills i att vara lögnerska mer än vanligt ( sarkasm ) det tycke sara var roligt^^

har haft min apiz hemma i helgen fast han bara var mest ute med sina polare och drog runt så hann jag ändå norpa åt mig en kram eller två på vägen:P

har desperat försökt att se på HSM3 eller för alla som inte pratar nerdspråk, High School Musical 3.

det var en plåga allså! jag höll på att dö redan efter första sångnumret och ville bara hämta något som skulle få eländet att sluta någon gång. för att göra en sak klar, ja, jag vet att det inte är min åldersgrupp direkt som filmen riktar sig till och att det är disney men heeeeeereee guuuuuu! lite verklighetförankring kan man väl ha?

nej! alla får vara med! ingen tonårsfylla! vi pussas bara! inget mer! det finns ingen mobbning! inga som sticker ut som individer och verkligen ingen som har något problem förutom om de ska bli superstjärna eller megasmart på något fansypansy collage. =)

det låter som barbie var med och skrev manuset.-.-

och jag har lixom bara gått igenom 40 minuter på fanskapet D:

det enda som var roligt var sharpay's nummer, men hon är cool oxå för att hon är elak, as we all know, sara really HATES good girl^^

VARNING - SE INTE, JAG UPPREPAR INTE MUMIEN 3! BARA SÅ INTE VÄRT DET! VART FAN ÄR RACHEL WEISZ!!?!?!?!?!?

i går fyllde min gammelmormor 86 år oxå, hon e så söt<3

puss på henne:*

fick se gammla kort i dag oxå som min mormor hade sen jag var liten och innan ( snyft ) fick se kort min morfar som är död D:

det är komplicerat för alla som tänker, va! men hennes morfar lever ju fortfarande! eller?!

svar - ja.

min riktiga morfar lever, han som bor i stockholm, men jag tycker inte att han är min morfar egentligen då min mormors dåvarande man som fanns när jag föddes är min morfar som dog när jag var mindre, jag saknar honom mer och mer desto äldre jag blir.

i miss you morfar<3

såg massa andra personer som jag saknar oxå, såg ett ett kort på mig när jag var nyfödd i min pappas famn och den första tanke som dök upp i mitt huvud var.

jaha, det var på den tiden man var önskad D:

avslutar det hela med att säga att jag älskar min familj.

 mamma<3 magnus<3 - you all I need in trubbled times<3

forever us<3



Av Sara Eliasson - 1 maj 2009 16:16

jag är lite halvtrött då jag vaknade av att min bror ringde mig på morgonen efter att ha varit och partajat på valborg, jag var nog den enda som stannade hemma men det e lugnt, valborg och tivolihelgerna är fjortisarnas och de som inte kommer in på krogens helger så det kan man väl bjuda dem på iaf^^

har varit ute verkligen hela dagen, började med att gå med magnus efter att han kommit hem haha:P och sen typ vid halv elva så gick vi in till stan igen för ja, det var fint väder, väl där så dumpar asset migXD för sina polare och jag bara åh... ingen mp3 eller cykel, så jag fick gå hem i kjol och musiklös=( det var tråkigt kan jag lova.

kom hem typ vid tre ungefär och tänkte efter att jag hade pratat med lisa att jag skulle köpa skinka för jag vill ha makaronepuddig sooo bad just nu:P

sagt och gjort, sara susade i väg till ica i älandsbro med the cab - Disturbia i lurarna, försöker alltid att slå den tid det tagit för mig förut att ta sig ditt så om någon ser en galning som trampar för blotta livet och ser ut att sjunga samtidigt så är det med all sannolikhet jag som kommer körandeXD

fick sedan se rubriken om mannen som hade kört över folk för att döda den hollänska drottningen, helt insane allså! vem fan gör något sådant egentligen?!

och det som störde mig mest var att när jag gick in på aftonbladet och läste om det så bara sa de på webbtv

''- kungafamiljen klarade sig utan skador men blev vittne till den hemska händelsen.'' man bara wtf?! vem bryr sig?! inte för att jag hatar kungligheter men tänk så här, om nu av någon anledning mannen hade kommit fram till någon av kungligheter så skulle de inte direkt de få skulder eller få en läkare som är bakfull når han operar direkt men det kommer säkert att hända för de vanliga människorna som blev skadade.

aja fanskapet som gjorde det dog iaf.

Av Sara Eliasson - 1 maj 2009 01:07

Jason Mraz - If it kills me<3

John Meyers - Slow dancing in a burning room<3

Snow Patrol - Chasing cars<3

Danny Jones - Walk in the sun<3

Iron and Wine  - Flightless bird, American mouth<3

Beyonce - Ave Maria<3

Kelly Clarkson - Cry<3

Toto - Africa<3

Nick Cave and Kylie Minogue - Where the wild roses grow<3

Ted Gärestad - för kärlekens skull<3

Eva Cassidy - Over the rainbow<3

James Morrison feat Nelly Furtado - Broken strings<3

Coldplay - Violet Hill<3

Håkan Hellström - jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mkt att jag hatar mig<3

Lasse Lindh - Överlever du Härnösand så överlever du allt<3

Mandy Moore - Only hope<3

Martina McBride - Concrete Angel<3

Paramore - Hallelujah<3

Porcupine Tree - Lazarus<3

Sting - Fields of gold<3

Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye<3

Kelly Clarkson - Save You<3

Linkin Park - Leave Out All The Rest<3

Fall Out Boy - Golden<3

Elvis Presley - Suspicious Minds<3

Takida - Give into me (ridin high version)<3

Joshua Kadison - Jessie<3

Michael Buble - For Once In My Life<3

Mozart - Fur Elise<3

Oasis  - Stop Crying Your Heart Out<3

Peter Jöback - Gläns över sjö och strand<3

Queen - All Dead, All Dead<3



Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards