Alla inlägg den 2 april 2009

Av Sara Eliasson - 2 april 2009 01:55

fick ett litet anfall senare på dagen att jag skulle börja skriva igen och funderar på om jag ska börja på ämmnet kannibalism då jag råkade se på ett '' it's always sunny in philadelfia'' i går.

är lite facienrad över ämmnet på ett konstigt sätt, de sägs ju att man ska bli oövervinnlig om man äter människött under en längre tid men det tror jag mest är jiddirsh av folk som sett för mkt på tv och fått en hög smäll av religonens hårda käftsmäll.

jag själv som ärligt talat funderar på att bli vegetarian för att jag inte gillar kött ( jag struntar i det där som veganer och vegeitarna står för egentilgen, jag tycker kött är äckligt helt enkelt) förundrars över hur man kan få en sådan konstig ide som att tugga på köttet av sin egen broder innom människosläktet, ser vi att aporna äter varandra? nej. de måste vara smartare än vad vi är med andra ord som kan komma med sådana sadistiska ider egentligen.

så i  stället för att skriva om det onaturliga betende om människor som tuggar på varandra så skrev jag om andra onatruliga saker, vampires. allså jag har redan ett stort project som jag arbetar på det är inte som kannibal iden som jag bara har i huvudet.

de som har läst min tidigare blogg vet att jag lagt ut en del av den, kom på att jag måste fixa ett par saker på den bara.... suck.

nu har jag varit uppe i hela 11 timmar. whoho. och jag är redan trött igen, skämigt.


och lisa, du vet att jag skulle göra allt för dig och skulle hellre skära av mig mina egna händer med en slö kniv än att svika dig gumman.

stålsis forever<3

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards