Alla inlägg den 20 april 2009

Av Sara Eliasson - 20 april 2009 22:07

vill ni någonsin bara dränka er i ljud, ta bort alla tankar, alla känslor och bara höra musiken rytmiskt ta bort era sorger. eller är det bara jag?

ser mina händer, se de spår som gjuts i dem.


när man är själv och sluten i musik, då är jag både lycklig och sorgsen.

att jag inte kan spela instrumet spelar ingen roll

att jag inte har världens vackraste röst spelar ingen roll

för när musiken omsluter mig, är jag på världens topp med brustet hjärta.


att inte finnas bara vara ett med musiken när bultarna i mitt huvud lossnar och jag måste borra tillbaka dem, en för en, glömma vad som hänt. en för en.

en dag kommer jag bli galen. jag kan inte vänta länge nog.


Av Sara Eliasson - 20 april 2009 16:56

tänkte på en sak när jag var ute och cyklade bland grannar och folk bara för någon timme sedan när jag var till stan och tillbaka i blåsten, förstörde nästan min frisyr!:O

hahaha:P

men iaf så började jag tänka på döden och sen kom jag på när lisa hade skrivit ner som hon ville ha det om hon skulle dö och då tänkte jag. hmm. det vill jag oxå göra med tanke på att döden är en sådan stor del av livet vare sig vi vill det eller inte.

jag är faktiskt inte rädd för att dö, skulle bara var surt att missa livets alla skeden innan jag dör eftersom varenda ålder har sin silverkant.

men okej for now tänkte jag om jag skulle dö ( vilket jag inte vill så alla vet det ) så skulle det första som absolute inte fick vara med på min begravning är någon snyftlåt som alla andra tusen människor ska ha och har haft på sina begravningar.

nej, jag ska ha en med klös i. helst en som jag gillade precis innan jag dog och gillade att lyssna på i så fall så om jag skulle dö i dag skulle det antningen vara



Paramore - crushcrushcrush

Alice in videoland - Addicted 

Muse - Stockholm syndrome/ supermassive blackhole.




den som kommer och drar med någon svensk klagovisa kommer jag att hemsöka det är en sak som är säker.


sen får ingen ha svarta kläder, jag vill att alla ska vara vitklädda då jag anser ungfär som den asiatiska kulturen att vit är dödens färg, eller ja, jag tycker iaf det om det skulle var faktafel. sen får folk gärna ha håret nedsläppt och inte i någon frisyr.

sedan ska jag ha en bit av uppenbarelseboken med om harmagedon för det tycker jag alltid har varit intressant att läsa om, det speglar vem jag var helt enkelt. Det är min begravning right? så då får väl jag göra som jag vill?! :D

sedan så önskar jag att man läser upp en bit av någon av mina pågående wannabe böcker så folk vet att jag gjorde åtminstonde något för eftervärlden även om det inte är världsbra. helst frusna hjärtan och det kommer Magnus min största kritiker få välja ut stycke på och läsa om han vill.

BLÅ ROSOR är förbjudet att komma med, jag vill bara ha blomor som går i vita toner och ge mig hellre lösa blommor än kransar, det är inte en häst som har dött direkt:P

sen vägrar jag bli kremerad, jag ska begravas, punkt slut. jag tror inte på trams om att spridas med vinden.

och om det går skulle jag vilja ha en öppen kista, fast jag vet inte om man får ha det i sverige men det skulle vara fint tycker jag=)

sen vill jag bli följd till graven som min moefar blev efter själva cermonin, det var rogivande tyckte jag och man visste att det var ett avslut.

och jag vill inte ha en gravsten, jag vill ha en fallen ängel som jag redan har sett ut och finns bild på datorn, den behöver inte vara jättestor men jag vill inte bara ha en sten i mängden. och ingen guldtext, det är banalt. och man ska kunna se vad som står på texten oxå, så ingen jäkla handstil eller skrivstil tack.

sen ska det stå på ängel mitt namn och ålder kanske på armen eller liknade, under  ska det stå på en platta under ängel texten

den som visar nåd, visar gudomlighet.

jag tror det var allt men följs det här kommer jag att bli glad, puss<3

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards