Alla inlägg under juli 2009

Av Sara Eliasson - 11 juli 2009 22:07

for real.

jag har hittat en av världens mest sorligaste sånger, jag tror allvarligt att jag har talang för det då det enda jag lyssnar på när jag är hemma i prinicp, okej det var en överdrift men när jag skriver, annnars lyssnar jag på allt.

''They said she had a weak heart, she'd always been that way
I said she just gave too much of it away''

jag typ ville gråta en flod när jag hörde den textbiten, men på riktigt, sjukt sorlig låt. en av de mest som jag har hittat och jag har en stor hög med låtar av den kategorin.

oj förlåt, artisten heter Jackie Greene  och låten heter Emily's in heaven, precis som titeln är på inlägget.

jag vet inte ärligt om du eller vad du nu är läser detta gillar sak som mig men jag har bara en sak att säga.

även om jag säger musik till folk så ska man inte bara härma en annans smak, musik är ytterst heligt och ska icke bara kopieras rakt av, man måste hitta sin egna väg.

så det så.


''sending postcards frome a crahsed plane, whising you were here.''

puss

Av Sara Eliasson - 11 juli 2009 11:57

holla.

det låter inte så illa som jag skriver.

jag menar okej jag slakatade men det är bara betäckningen på postens slutfast där man sorterar ut ärenden till tre stycken olika högar och skickar ut den.

härligt va?

jag är typ superstolt för i går gjorde jag hela två högar på en dag"!

det är mkt folk, det är mkt som fan!

sen att Per gör det varannan dag ska vi inte tala om... den ambisösa jäklen:P

det är mkt för mig okej? jag är inte lika snabb på det som han är, sen att jag är bättre på morgonrutinerna är en annan sak=)

regnade som ett as i går oxå vilket jag gnällde om hela dagen då jag hade varit duktigt och fixat mitt hår i stället bara för att kliva upp ur sängen till jobbet, och då regnar det! wtf!:P

måste bara säga en sak, är det någon som tycker att katter och seriemördare är samma sak? det tycker Per. han är knäpp.

hade värsta diskutionen om medvetande om djur och människa då han ansåg att djur kunde vara onda och att kannibaler inte var det då de inte hade en självinsikt.

jag var sååååå nära på att blir arg på riktigt, det händer att jag kan bli sur men jag blir verkligen aldrig förbannad, då blir jag helt galen men han har en förmåga att driva mig till vannsinne.

( tänk er att den diskutionen var i gång i cirka två och en halv timme, lätt)

men men, på topp, på topp som man säger=)

i dag hade jag tänkt att jag skulle slänga på mig 40-tals kläder och bege mig till murberget igen till wendela hellmans födelesdagsfirande men jag orkar inte ärligt talat gott folk, är sjuk trött och jag pallar inte att gå 2 mil bara för det i dag, så sorry wendela, men hey, happy birthday.... fast du är död.

nu ska jag bara typ dö... eller döööö ( chilla som det betyder på sara-språket) får se om det blir något i kväll eller inte....

puss


Av Sara Eliasson - 10 juli 2009 12:00

låten.

det är låten som är en plåga att lyssna på för inre men ändå ett balsam för min själ.

jag väljer att plågas.

Av Sara Eliasson - 9 juli 2009 22:56

titeln är ett referat från dusk til dawn som sara glodde på i dag, sjuk bra film, men som sagt, tarantion är en svår man att slå innom regi =)

började dagen som vanligt, med att vakna hela en halvtimme innan jag ska vara på jobbet och var tvungen att stressa som ett djur för att ens hinna med hälften av saker som jag måste göra på morgonen.

hann med iaf så jag slapp att komma försent iaf även om jag hade samma frisyr som chewbacca ( för vilken gång i ordningen är frågan? ) men glad som vanligt var sara trotts att solen försvunnit och ersatts med regn och tänkte säga hej till Per eftersom han börjar före mig och för att han inte skulle jobba med mig i dag.

när det inte fanns någon på hans plats antog jag att han var någon annanstans tills andra började att fråga efter honom och det visade sig att han hade försovit sig.

hahahaha.

det låter kanske inte så roligt för den som läser men jag försov mig med en halvtimme för 2 dagar sedan och blev mobbad av Per för det när jag kom så hämnden var ljuv, riktigt ljuv med tanke på att han hade försovit sig längre än mig xD

hihi det gjorde mig dag^^

jobbade på som vanligt sedan och fick höra av min chef att det skulle komma en man som tydligen var straffad för frihetsberövning och liknade och att det inte var någon annan en han som fick öppna dörren, ( det är en låst avd ) och jag bara okej och började sedan tänka vidare på den hotbild som faktiskt existerar mot myndigheter, nu kan jag inte heller påstå att divison inskrivningen är hårt drabbad men typ socialen, försäkringskassan eller kronofogden lär ju vara hårt drabbad av människor som är i desperat behov av något som de kanske inte kan ge ut.

spann vidare på iden och magnus (chefen) förklarade att tydligen så skulle det vara hot mot tjänsteman om det kom någon och sa något til mig eftersom jag jobbade där och att det var ett allvarligt brott som man garanterat får fängelse för. haahha coolt.

bara för att inskrvningen är statlig är jag mer värd än alla andra som inte jobbar staligt under lagen, det är en konstig värld vi lever i.

har hittat två bra låtar i dag, Lady Gaga - Starstruck och Lilly Allen - fuck you very  much den senare rekommenderar jag varmt, har sjunit på den hela dagen hahaha nej nej det är inte alls en text som folk skulle regera på xD

''fuck you. fuck you very, very much!'' hahahha!

såg på Brideget Jones dagbok med nu på kvällen, seriöst jag älskar henne då man bara skrattar så man dör, spinster är ett väldigt vackert ord om inte annat:P

puss

Av Sara Eliasson - 9 juli 2009 08:13

lyssnade på inpirets version av märk vår skugga med bellman i går, den var otroligt fin=)

hittar inte de nr jag behöver just nu, det är otroligt frustrerande dp jag verkligen behöver det där numret för att allt ska gå ihop. suck.

ingen som har sett ett papper med nr 9478?

ingen?

nähä okej jag får väl fortsätta leta...

puss

Av Sara Eliasson - 8 juli 2009 22:03

hej hej hej

i dag har jag jobbat som vanligt, roligt va?

ja! såklart det var!=)

satt med Per i dag som höll på att reta ihjäl mig med Joels bitar och att bara svara - mmm när jag sade något.

först blev jag tyst och sur, sedan slutade det hela med att vi gjorde upp ett kontrakt att jag inte fick hata saker då jag ( enligt per) hatar allt som finns och att han inte fick säga mm till mig när jag frågade saker.

ja, vad kan man säga, kriget var ett faktum då han på alla sätt försökte att driva mig till vannsinne med alla saker han vet att jag hatar och sedan jag som hela tiden sa hans namn för att han skulle vara tvungen att bryta upp sitt räknade bland dagblad och akter ( sådant man gör där jag är) och jag hade asoligt, sedan att jag höll på att dö av irritation var en helt annan femma, jag hade roligt helt enkelt :D

har äntligen hittat låten som har spelat lite här och vqar som jag tror att de har rippat av en annan låt, enligt min bror iaf och jag tror att han har rätt, den heter right round med flo Rida och någon chick, vet inte vem men men den är ganska skön iaf ref även om jag gillar verserna oxå så har jag bara hört den typ 5 gånger så jag kan inte texten riktigt än.... blä:P

sedan har jag hittat en askön katy perry låt som jag tror är äldre än typ I kissed a girl men jag är inte säker om jag ska vara ärlig, den är sjukt skön och jag älskar faktiskt hennes attiyd i alla hennes låtar, youre so gay är som guld även om jag inte gillade den när jag förde den först så har man väl rätt att ändra åsikt eller hur?;)

den heter iaf wish you the worst. hahaha seriöst hon säger lätt det man tänker precis i situationer som alla hammnar i:P

''Let me be the first
To wish you worst
Cuz i think you deserve eachother
Let me be the curse that creeps under your skin
Until your heart caves in
And you wish she was me''

sååå nice xD Go! Katy! Go!

nej nu ska jag skriva lite medans jag har lust och jag fortfarande inte måste sova ( ja jag är tolv år fortfarande xD eller inte, men seriously, jag måste sova eftersom jag jobbar )

puss

Av Sara Eliasson - 7 juli 2009 15:05

lyssnade på radion medans jag jobbade, och guuuud vad rörd och tagen jag blev av hon som pratade, det var på P1 så jag är inte säker på att alla hörde det men iaf så jag viiste inte vem det var men ändå jag fortsatte att lyssna för att det var så gripande hela hennes levnad och hur man kunde känna igen sig i vissa saker hon sa. eller jag iaf.

sedan började hon prata om melodifestivalen och en björn, det ringde inte i saras huvud för hon såg inte på det varken i år eller förra året.

men hon hade tydligen varit med och varit i kulisserna medans björn var på framsidan och underhöll ( alla fattar att jag menar björn gustavsson nu va?) och att alla hade börjat att hata henne för att hon inte var lika rolig. man bara va?:O

ska man hata för det?

är det okej? nej det är det inte.

sen sa hon något som faktiskt fick mig nära att börja på att gråta av hur rörd jag blev när hon förklarar relationen till björn och sedan säger att hon hatar de som jobbar på media och att hon hatar dem för vad de gjorde mot henne och vad de gjorde mot björn.

'' om de blå ögonen blir tomma ska jag döda dem.''

JAG RYSER! PÅ RIKTIGT!

så jäkla vackert bara!

sen sa hon att hon var feminist och att samhället hatade henne då hon provocerade dem geonom att säga som det var. nähä det vet jag ingenting om, hon var inte provocerade, bara jävligt smart. smart I tell you!

Nour El-Refai du äger!

PUSS

Av Sara Eliasson - 7 juli 2009 11:52

jag har en ide. en bra ide. allså tusan att jag inte kan skriva ner den nu, men det skulle jag aldrig göra.

ingen får ta mina ideer.

ingen =)

puss

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards