Alla inlägg under juli 2009

Av Sara Eliasson - 6 juli 2009 17:44

har haft en sjukt underhållade dag som började med att jag steg upp fösent och inte orkade göra något åt håret men hey, jag är naturligt vacker så vem bryr sig?;)

började att snacka gamla barnpogram med Per som tydligen ansåg att ABC-tåget var det bästa som hade existerat på denna jord och att inget kunde slå det. jag visste inte vad det var och höll inte med, Björne rockar alla i mina ögon=)

sen kom det, Joels bitar. fy fan.

tror du inte att Per ägnade hela dagen att sjunga den bara för att jag sa hur mkt jag hatade den? svar, jo det gjorde han. den jävelnxD

sen lyckades jag övertyga honom att han ska säga till sin date i dag att han är Robert Pattinson's stuntdubble, men om han gör det eller inte ska bli väldigt roligt att se när jag kommer i morgon, ( sara gnuggar händerna med ett ont skratt ) hahahahaha

blv så sjukt irriterade på att bara höra Mandy Moores version av Only hope, så jag letade rätt på orginalversionen med Switchfoot som faktiskt är sååå mkt bättre, väldigt fin låt och när de gör den är den mer förtrollande som en saga än när Mandy moore gör den på a walk to rememeber då det är så naivt...

nu lyssnar jag på Aerosmth för att jag har på random på min lista, I dont wan tto miss a thing, sjutkt fin men utjatad låt om jag får säga min mening=)

i dag ska jag inte göra ett dugg förutom att se på deadspace walktrough med min favois Vash och chillagrillen=) låter inte så tokigt med tanke på att jag varitute och supit de senaste helgerna XD

förlåt men jag måste bara säga en sak till som jag höll på att dö av skratt av när Per förklarar vad han tycker om Manga och vad barn kommer att säga sedan om mantog bort det och la in de pogram som fanns när vi va små.

''nej! de har inte stora ögon och magiska djur som bor i ägg!'' jag höll på att svimma av skratt, sarkasmhumor är den bästa som finns i mina ögon xD

puss


Av Sara Eliasson - 6 juli 2009 00:45

okej jag vet att jag borde sova eftersom att jag ska upp och jobba i morgonen men efter att varit på youtube och försökt att sjunga till instrumental låtar och insett att det kanske är en smula för tidigt för min röst som just har kommit tillbaka igen efter att ha varit borta i två veckor hör att Ave Maria med Beyonce kommer upp på spelaren och då drar såklart skrivlusten i gång.

suck.

allså jag skrev just till den här låten innan den blev sådär jättemega känd för allmänheten och den har många fina och sorliga minnen, låter töntigt och knäppt när jag säger det men hey, om du inte är en writer som mig så kräver jag inte att du ska förstå mig heller=)

det är ett helt annorlunda tänk och inte vem som helst kan få iden om at de bara ska skriva en bok och sedan tro att de kommer att lyckas.

tro mig. jag har hållt på att skriva sedan jag var 14 år, fattar ni hur länge jag har hållt på och är fortfarande inte komplett, nog för att man aldrig blir det en övnig ger verkligen färdighet.

sen så ska jag inte slå alla över munnen, myers var en hemmafru men hon kan skriva det är det som är skillnaden.

tänkt dig ungefär såhär, någon som är helt oerfaren på att måla vaknar upp en dag och tänker -  jag ska måla en tavla.

du ser att det är crap. du vet att det är crap. och du kan inte undvika tanken på hur dålig människan är på att måla.

så är det när någon får för sig en tanke att skriva som inte kan.

okej man kan säkert bli bättre men att se fel och detaljer tror jag man måste ha med sig från starten, alla kan något, MEN alla kan INTE skriva, lika lite som att vissa inte kan sjunga eller måla. att skriva är inget universal-medel oavsett vad folk tror.

tro mig. det skulle vara svårt för dig att skriva som jag gör. om du inte är världens talag, men det betvivlar jag.

nej nu ska jag sova, eller skriva. blir nog skriva sedan sova.

puss

Av Sara Eliasson - 5 juli 2009 18:06

hello

så i dag blev det lite mer murberget och kultur för både mig och Jonas då jag släppade runt honom på friluftsmuseum i härnösand, var verkligen intressant då det faktiskt var öppet och att trots att jag har gått mellanstadiumet på murbergets skola som ligger kanske ett par meter bort alrig har varit inne i husen som finns där sedan allt från 1700-tral till tidigt 1900-talet.

lite kul att se skådespelare strosa runt i kläder från en epok som inte ens existerar kvar i manaminne nuförtiden.

eftersom jag är så otorligt bra på att surra med folk så blev det att vi stannade minst 45 minuter i varenda hus som hade en guide/skådespelare i och roligast var nog att vara i den gamla stenkyrkan som hade underbara målningar på stenväggarna, ja verkligen hela kyrkan var målad med scener ur biblen.

jag försökte hela tiden att få Jonas att bo i ett av husen med tanke på hur ''omatrialiksk'' han ska vara men det gick inget vidare, han vill bara bo i den japanska enkelheten och inte i 1700-tals bondsveriges fattigdom, hycklare;P

sedan gick vi vidare till prästgården som sägs ska vara hemsökt men jag kände iget särskilt, inte för att jag är något medium men ja, endå jag brukar känna om det är något och det var det inte... fast jag kände faktikt att det blev jättekallt på ett område på min rygg under tiden jag var där men det kan bara ha varit inbilling, jag säger inte att det var något. så vidskeplig är jag inte:P

men nu ska jag ta det lugnt, ska jobba i morgon och hinner därför inte träffas jonas innan han åker igen =(

btw min titel är första raden av Katy Perry - Fingerprints för alla som inte vet det

puss

Av Sara Eliasson - 4 juli 2009 23:21

just det ja, förutom att jag är femenist och lyssnar på Muse så är jag jävligt snygg oxå.

sug på den du!

Av Sara Eliasson - 4 juli 2009 22:42

just look at me, Im so pretty :D

okej jag vet, jag har låten på hjärnan men jag älskar den, man känner sig så hög av sig själv när man lyssnar på den, plus att jag är pretty;)

okej okej en annan låt, eh panic at the disco - But its better if you do

okej alla nöjda? ingen mer brokencyde.... på cirka fem minuter allså:P

vakande i morse övertygad om att klockan var 4 på eftermiddagen och undrade hur det hade gått till... fattade tjugo minuter senare att den var 4 på natten och gick surt och lade mig igen, den enda nackdelen med att det är så sjukt ljust ute där jag bor, men annars, yey, go light året om:D

var med Jonas i dag och visade honom murberget och ska säga att även jag blev lite nyfiken och överraskad då jag inte varit där på riktigt sen jag gick mellanstadiet och var där varenda eviga dag, såg runt lite och tog lite kort, är dock för lat för att lägga in dem här:P

träffade på anna oxå som jag inte har sett sedan studenten, det var väldigt kul då jag såg henne och hennes syrra när jag störtade fram på cyklen nerför saltviksbacken med brosan fast jag hann inte uppfatta att det var hon innan jag hade åkt förbi.

såg lite på whale rider nu när jag kom hem och det påminde mig om religon-lektionerna med Gunnel som jag saknar som attan=( blev den tredje gången jag såg filmen och jag är alltid lika hatiskt mot gubben som vägrar att låta sin sondotter vara med till fullo deras religon bara för att hon är en tjej!

men men, hon får utstå mkt skit och etc av gubbjävlen innan han inser att det kanske inte är någon skillnad mellan könen, vad hände då månne?:O

nej för att citera Napolen Bonaparte, och det är ett citat:

''Naturen har skapat kvinnor som våra slavar. De är vår egendom.

De tillhör oss, liksom ett fruktträd tillhör en trädgårdsmästare.''

Napolen Bonaparte 1769-1821


jag säger bara, är det här okej? även om Napolen dog 1821 så finns faktiskt hans värdering kvar, hur kommer det sig?

skulle inte människan vara lika, oavsett kön eller färg?

jag bara undrar, tycker du som läser detta att det är okej? oavsett om du är man eller kvinna, är det verkligen okej att tycka så?

jag har bara en sak att säga, Fuck you Napolen och alla andra som anser att det är rätt, och jag gnäller inte bara på män som tycker så, det finns kvinnor oxå, ni är inte värd smutsen under mina skor, vakna människa, detta är 2000-talet. inte 50-talet, jag vägrar att gå i flickskola för att få det finaste hemmet eller veta vad man ska slänga ihop på 45 min om en mans chef kommer på oväntat besök.

jag föraktar alla med det tänket.

förakt som leder till hat, jag hatar med rättighet den som tycker så, väx upp.

alla hatar mig för att vara femenist, ergo så hatar ni tanken på jämlikheten, grattis, du och Hitler kommer att ha det mysigt i helvetet tillsammans med de grottmänniskorna värderingarna.


sen är det äldre män............. allså snälla. om det är som i ''snabba cash'' vilket jag tror det är, vad är det som gör att äldre män får ut av att ha yngre insmugglade kvinnor från baltstaterna som med all säkerhet är yngre än deras döttrar som de fingrar på?

USCH

du är gammal, bara dö=) ingen vill ha dig längre och du knullar en tjej som inte ens får betalt för att ta i dig. jag skulle hellre ta livet av mig, alla gånger.

ALLA GÅNGER!

jag tror inte på dödstraff men totyr hade inte skadat på de kåthundarna.... som ni ser är jag på ett ämne som ligger mig alldels för hårt om hjärtat.

jag hatar inte män.

jag hatar människor som inte vill att det ska vara lika för alla.

okej, jag hatar män som borde vara hemma och dö ligger med tjejer som inte ens borde veta vad sex är.

puss

Av Sara Eliasson - 3 juli 2009 12:54

mitt internet har dött hemma såå ja i går var jag med Joans och vi snackade bara lite men jag råkade glömma bort lisa samtdigt så förlåt mig gumman det var inte meningen=/

i dag ska jag vara med Jonas oxå=) få se vad som händer, har inte plannerat så  mkt då jag pretty mutch lever dag till dag:P

måste jobba nu=)

puss

Av Sara Eliasson - 1 juli 2009 17:53

okej har varit en hektisk dag som började med att jag vaknade med ett hostanfall som vanligt nu förtiden och bestämde mig för att nu jäklar skulle jag till en vårdcentaral, sagt och gjort, sara travade i väg i megahettan som sveper överlandet till blåsippan som verkar vara en av världens mest välbevarade hemligheter, jag menar hallå? är det så farilgt att ha skyltar till stället, inte alla är sjuk året om så de skulle kunna hitta ditt i mörkret.

efter att ha väntat kortare än vad jag hade räknat med träffade jag läkaren som ja, jag inte riktgt fattade vad han sa men som sagt jag försökte att tolka mig fram till vad han sa, sedan fick jag gå till labbet och ta ett vanligt kapilärprov och ett halsprov, blä.

visade sig senare att jag hade förkylningsvirus, nähä?:O

men jag var lättad för jag var inställd på att det skulle vara lunginflammation och det hade inte varit så roligt då jag redan haft det i mitt liv så det räcker och blir över för delen.

tackar gud att man inte behöver gåt till vårdcenralen mer än 1 gång max varannat år när man är ung, eller som mig, jag är typ aldrig sjuk så ja tror inte att jag kommer att bli det när jag är äldre heller.

så nu fick jag hotmedecin med morfin, yeah vad gött (urk)

sedan så drog jag till lisas pappa och hämtad mina saker sedan i lördas, snackade lite med erik ochj drog till mormor som hade sett mig från balkongen.

sen åkte vi till highway hotel och min gammelmormor bjöd på käk, mums:D

fint ställe måste jag säga och jag stötte på en som jag känner som jobbar där, stan är liten måst jag säga:P

drog sedan ner till coop och köpte typ det jag behövde för att jag har renast kylskåpet medans mamma var borta och det enda som finns kvar är två torskpaket som innehåller mer persilja än torsk=(

fick höra att min babe hade varit inne på akuten av sina förkylningsymtom D:

graattis på fördelesedagen baby, i love you såååå mkt ska du veta<3

måste få tag på bossan oxå.....=)

just look at me! Im so pretty! I dont fuck fugly guys

puss


Av Sara Eliasson - 1 juli 2009 10:19

så låter jag nu, har ntligenfått en tid på vårdce3nttralen och ber tillg ud at de sger att jag bara har inbillat mig att jag kanske skulle ha fått påbörjan till att ha lunginflammation igen.

har verkligen jobbigt att andas i bland och det är svårt att inte sluta hosta när jag väl har börjat. men men man får äl se vad som händer helt enkelt.

synd att jag inte kan följa med till sundsvalls stadsfest bara.... buhu =(

i morgon kommer Jonas oxå... det hade jag nästan glömt, roligt=)

hoppas han orkar med min kondis som är sämre än en pänsis just nu... haha

puss

Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards