Alla inlägg under april 2009

Av Sara Eliasson - 10 april 2009 02:03

jag är trött och borde sova men jag kom inte på en intressant diskution på youtube för ett tag sedan.

Gud.

tungt ämmne.

allting började med att jag kollade inte fillip och fredriks hunda höjdare, skrattade för att jag har sån humör och gled in på en video om vasp från 84 då de interjuvaren en snubbe som aldrig får komma till tals om sin tiding, jag vet inte det var väl en hårdrockstidning antar jag.

men iaf så är de jätteupprörda de i publiken, för vasp? jag menar vadå?XD

jag har inte lyssnat jättemkt på dem men de verkar lika mjuka som KISS ungefär, lite skön glamrock och sådant, inte allt för farligt i min meningen men de var helt i gasen och en tjej( som jag lovar var skolans madrass) satt och bad en alternative gud som haver i tv på slutet, jag höll på att dö av skratt, det här måste vara ett skämt iaf men det var det tydligen inte, hon var allvarlig ( men jag svär på att hon var en hycklare på hennes klädstil och ansiktsutryck) och jag bara okej, undra vad som hade hänt om de människorna som var upprörd på de lilla skulle fått sett de band som finns i dag? det som vi tycker är helt okej, skulle de lägga sig ner och bli besatta av onda andar eller?XD få en hjärtattacK?XD

sen gled jag in på en debatt mellan en kristen och en ateist som var på svenska men textad till engelska, tydligen gillar väl de som pratar eng den vad vet jag?:P

men iaf jag orkade inte ens höra klart den, allt sånt där jidder är bara skitsnack i mina öron, om man ska gå på fakta så är ju faktiskt gud den största barbaren som finns med tanke på hur många liv som offrats till '' hans'' ( <- notera att gud är inte en han i mina ögon men jag skriver så satt alla fattar okej?) ära, korståg, martyrer och sekter som fått fnatt och bestämt sig för att gud har ropat in just den gruppen till himmelen, så mkt sjuka och bisarra saker görs i hans namn och det ska vara okej eller?

För det är väl inte okej att gifta sig med en ovillig 14åring för att avla barn med i guds namn när man själv är 49? eller att ta en annan människas liv? eller att sälja avlatsbrev till fattiga människor för att kunna pimpa upp en kyrka som redan fanns innan påven fick en flipp och rev den för att föra plats för ett åbäke, vad var det för fel på konstantinkyrkan tro? dög den inte till gud? behövde gud mer guld i taket för att kunna älska de barn som dog av hunger för att deras själar skulle räddas av smutsiga pengar som skulle till kyrkan?
jag vet vad alla tänker nu, det var ju människorna som gjorde det, inte gud. nehe, men de gjorde det i guds namn, vilket gör det ännu värre och bevisar min teori ännu bättre.





God is just a name in my eyes, just like Allah or Shiva. People have all through the ages set names on course of events they fail to explain with their trustworthy sense.Religion is a crutch for scared and vulnerable humans seeking answers that they can’t answer self. How otherwise could thousands and thousands of people each year fall victims for masscults and become suppressed under a leader? They are scared and religion is the perfect answer, a comfort for all our fears.

Everyone may chose their own path to ease the pain of life but don’t think you are better because you’re part of one group, that’s a sin.

 

sorry att för alla som e dålig på engelska men jag skrev den på youtube och jag orkar inte översätta den till svenska.

det går typ ut på att jag anser att gud bara är ett namn och att religon är ett redskap för att vi ska stödja oss på när vi är vilsna i livet, typ. om du verkligen vill veta exat vad det står så hitta en ordbok om du är dålig på det amerikanska språket ( kristina från duvemåla svenska xD)


okej ska klargöra en sak, är inte ateist. är inte kristen, är inte satanist, är inte wicca, är inte något av vad någon annan har hittat på. där det finns materia, finns det antimateria. det borde räknas som något, eller hur?

puss

Av Sara Eliasson - 9 april 2009 11:17

tack gode gud, i dag när jag vaknade så fanns det faktiskt hopp för att jag inte ska behöva gå omkring som en sjuklingh hela mitt liv då jag kände mig så pass bra att jag kunde äta en rågmacka på egen risk utan att det strävade i mot.

såg att jag äntligen hade fått min reservation på Breaking Dawn på biblioteket.

min första tanke var. hahahahhaha.

det var typ 4 månader sedan jag kom in och frågade efter den, jag läser ut twillight böcker på max ett par timmar ( sträckläser) och kan lämmna tillbaka boken dagen efter, vad fasiken kan inte andra människor göra det oxå i stället för att läsa två sidor om dagen? jag vet att de gör det och sen tappar de bort sig i handlingen om de lägger ner boken och måste heöst börja om från början. amatörer.

som sagt så har jag ju redan köpt den breaking dawn fast på svenska så fort den kom till sverige i mars så jag behöver ju inte läsa den egnelska vversion oxå, fast det vore ju lockade och se vad de har tappat i översättningen.... fast då måste jag läsa Jacobs sida igen och jag hatarrrrrr jacob, enda anledningen till att sista boken fick en paus från dag ett till två var att hans sida skulle in mitt i hela boken.

blä.

nu kommer alla som älskar Jacob hata mig men jaja, jag gillar inte honom iaf.

nu ska jag väl göra någon nytta.... när jag känner mig lite bättre.... puss

Av Sara Eliasson - 8 april 2009 20:49

seriöst det är sjukt påfrestande att varenda liten sekund av den vakna tiden känna att man måste kräkas, och jag kan inte ens titta på mat får då dör jag, och sockerprodukter är ju ett helvte i sig själv, provad lite cola och var tvungen att spotta ut det för att det bara vände sig i smaklökarna som fick panik och jag gav upp. jag lever på vatten och luft och vet inte hur länge jag pallar det här, var på väg att koka ris två gånger i dag men varenda gång vattnet hade kokat upp sade mitt medvetande ifrån och jag hällde ut vattnet i vasken.

jag är hungrig tro inget annat men jag kan inte äta om så mitt liv hänger på det, jag fattar fortfarande inte hur jag kunde få i mig apelsinerna som.... gode gud och min nacke tar kål på mig som jag haft en sten på den och allt bara suger....

hittade en scen ur Wanted som jag älskar, för den e så  cooool B-) snubbe får nog och smackar sin såkallade bästa vän med ett tangetbord, så sjukt braXD ( han förtjänar det btw)

det är bilden ovanför texten allsåXD fuck you illamående!

Av Sara Eliasson - 8 april 2009 13:40

har seriöst suttit och skrattat i nästan en halvtimme nu efter ha sett slutet på All the boys love Mandy Lane, eftersom jag är sjuk så har jag inget bättre för mig och hade tänkt att jag skulle se den länge och hade den så då tänkte jag wtf.

hahahhahaha jag måste säga att man hade inte väntat sig hur den slutade som men jag fann den urolig, plus att den inte var så blodig heller satt alla kan nog se på den.

all the boys love mand laneXD år 2007 skämtXD enda bra är att Micheal Welch är med aka Mike Newton i Twillight<3 han e söt eller hur;)

tack och lov så jag inte förkyld så jag har hållit på att sjunga som vanligt och hittade en jätteduktigt tjej på youtube i går som sjöng Rihannas Unfaithful och jag har lixom haft den på hjärna hela dagen när jag inte skrattar åt Mandy lane filmen såklart och tänkte att jag oxå ville prova sjunga den men musik för att se om jag klarar av den eftersom jag inte är så bra på att ta höga toner men ta mig tusan, det gick hur bra som helst. till och med jag är förvånad över hur bra det lät ( självskryt självskryt hela dan lalalalal) =)

nä nu ska jag försöka att typ käka eftersom det är det enda jag inte kan göra, har typ ätit 2 apelsiner och ett glas vatten på 2 dygns krets och kampen att inte kräkas upp det går ofta förlorad för min del,  jag vil bli frisk.

puss puss

Av Sara Eliasson - 7 april 2009 13:58

har inte orka skriva här på ett tag med tanke på det som har varit och jag har inte haft lust egentilgen.

är sjuk, fast jag tror att jag håller på att bli bättre, skulle inte vilja missa onsdags morgon för allt i världen, jag sak till stan om jag så måste krypa in.

äter macka och lyssnar på Icky tump som kom upp på spellistan. var i övik i helgen med allt vad det innebär, fick spela mirrors edge som jag tydligen enligt min bror inte var så dålig på för att vara nybörjare. sen tittade jag på uppstoppade kobror och blev stoppad av polisen när jag skulle åka bussen hem, som tur var så matchad einte efterlysningen mitt ansikte (<------------------skämt) och... de stoppade bara bussen och tog en snubbe med sig som satt längst bak.

bussen tog såklart inte mitt kort så jag gav mig själv en guidad tur i övik klockan halv åtta på miorgnen fram tills klockan halv elva då bussen kom. själv.

förjäkla jobbigt att vara sjuk men jag tänker inte föra ett protokoll på mina krämpor här, det räcker med att jag är sjuk.

puss

Av Sara Eliasson - 4 april 2009 14:37

none knows what its like, to be the sad girl, in this mad world, whitouth a light.

and did you think you were the only one, thinking how to fight, when you cant get true.

but my dreams are so mutch bigger, then my consiunce seems to be, I feel empty in the silence, my words are usless for this is me.


for misstakes that I done, for misstakes I will make, nothing you ever can do will ease the bleeding faith.


Av Sara Eliasson - 2 april 2009 01:55

fick ett litet anfall senare på dagen att jag skulle börja skriva igen och funderar på om jag ska börja på ämmnet kannibalism då jag råkade se på ett '' it's always sunny in philadelfia'' i går.

är lite facienrad över ämmnet på ett konstigt sätt, de sägs ju att man ska bli oövervinnlig om man äter människött under en längre tid men det tror jag mest är jiddirsh av folk som sett för mkt på tv och fått en hög smäll av religonens hårda käftsmäll.

jag själv som ärligt talat funderar på att bli vegetarian för att jag inte gillar kött ( jag struntar i det där som veganer och vegeitarna står för egentilgen, jag tycker kött är äckligt helt enkelt) förundrars över hur man kan få en sådan konstig ide som att tugga på köttet av sin egen broder innom människosläktet, ser vi att aporna äter varandra? nej. de måste vara smartare än vad vi är med andra ord som kan komma med sådana sadistiska ider egentligen.

så i  stället för att skriva om det onaturliga betende om människor som tuggar på varandra så skrev jag om andra onatruliga saker, vampires. allså jag har redan ett stort project som jag arbetar på det är inte som kannibal iden som jag bara har i huvudet.

de som har läst min tidigare blogg vet att jag lagt ut en del av den, kom på att jag måste fixa ett par saker på den bara.... suck.

nu har jag varit uppe i hela 11 timmar. whoho. och jag är redan trött igen, skämigt.


och lisa, du vet att jag skulle göra allt för dig och skulle hellre skära av mig mina egna händer med en slö kniv än att svika dig gumman.

stålsis forever<3

Av Sara Eliasson - 1 april 2009 20:06

shit allså.... vet inte rikigt vad jag känner just nu, funderade på att gå ut ett tag men kom på att jag inte orkade och att jag inte vill fast jag vill.. det är så mkt som måste göras om jag ska göra det.

all i want is too feel you





when all else fail try love








Presentation


Så mkt och Så lite tjej som man bara kan vara.
det är nog en bra förklaring på mig.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards